Articole Der kleine Drache Kokosnuss - Auf in den Dschungel!

(2018)

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă

Despre film

Dragonii de Foc şi Dragonii Gourmet îşi vor petrece vacanţa de vară împreună pentru prima dată, ocazie de a încuraja prietenia dintre cele două triburi. Coconut, un tânăr Dragon de Foc, şi Oscar, prietenul lui, Dragon Gourmet, sunt foarte trişti că prietena lor cea mai bună, Matilda, un porcuşor spinos, nu este pe lista celor care merg în excursie pentru că nu este dragon. Dar Coconut reuşeşte s-o strecoare la bordul vaporului care-i duce în tabără. Bunicul Georgie îl face pe Coconut tot mai curios şi dornic să ajungă la destinaţie, povestindu-i despre misterioşii Dragoni de Apă pe care i-a cunscut când a mers el în tabără. Coconut este sigur că va avea parte de cea mai grozavă excursie din viaţa lui!

Dar lucrurile nu merg deloc bine. Dragonii adulţi Magnus, Șef şi Proselinda se iau la harţă mai rău ca nişte copii, iar tripleţii Ananas, Mango şi Grapefruit, Dragoni de Foc, se ceartă tot timpul cu trioul de Dragoni Gourmet Desiree, Nate şi Dirk. Dar părţile rele nu se termină aici: vaporul se apropie de arhipelagul luxuriant unde se află tabăra, dar trecerea îi este oprită de Dragonii de Apă, care par de neconvins şi obligă vaporul să-şi schimbe drumul, moment în care vasul loveşte o stâncă şi se scufundă. Toţi abandonează vasul şi, în haosul care se produce, Matilda se pierde pe mare.

Ceilalţi încearcă să ajungă la tabără unde speră să fie salvaţi, dar nici nu bănuiesc că tentaculele unei plante misterioase le vor pune piedici. Coconut şi Oscar îşi caută prietena pe vasul scufundat şi nu se pun deloc de acord cu privire la intenţiile Dragonilor de Apă. Oscar crede că ei au scufundat vasul intenţionat, iar Coconut este convins că a fost un accident. Deodată vasul intră complet la apă, iar Coconut este salvat în ultima clipă de Wart, un Dragon de Apă tânăr, dar foarte timid. Între timp, pe Matilda o salvează Amadeus, un Dragon de Apă uriaş şi singuratic.

În cele din urmă, cu toţii ajung în tabără, dar sunt uimiţi să vadă că locul a fost acaparat de Dragonii de Apă. Şef ar vrea să se lupte cu ei, dar Proselinda şi ceilalţi vor deja acasă, pentru că excursia lor e un dezastru! Coconut nu se lasă şi zboară în tabără, să ceară audienţă la Șeful Dragonilor de Apă, bunicul lui Wart. Aflăm câtă dreptate avusese Coconut. Dragonii de Apă nu aveau nicio intenţie rea, doar găsiseră pe locul taberei o ascunzătoare bună pentru a scăpa de plantele carnivore, pe care acum, fără voia lor, Coconut şi ai lui le-au condus direct în tabără! Coconut se simte vinovat, are o idee salvatoare, dar are nevoie de Amadeus… Cu ajutorul lui, Dragonii de Foc, de Apă şi Gourmet uită de toate certurile dintre ei şi îşi unesc forţele pentru a se lupta cu planta. Excursia se transformă într-o tabără de vară grozavă, iar Magnus declară că vor rămâne acolo câteva săptămâni, spre încântarea lui Coconut şi a tuturor prietnilor săi vechi şi noi!

sinopsis
ALTE ARTICOLE
jinglebells