Articole Corona de lágrimas

(2012)

Cununa de lacrimi

Descriere

”€œCununa de lacrimi” este povestea lui Refugio, mama a trei copii: Patricio, Edmundo și Igancio. Aceștia sunt evacuați din casă și se mută în Mexic, unde iau viața de la zero. După 18 ani, ei încă trăiesc într-un apartament modest, Refugio are o slujbă mediocră și mai mult, are probleme de vedere, pe care le neglijează pentru a le oferi copiilor săi tot ce au nevoie. Patricio e student la Drept, Edmundo la Medicină, iar Ignacio lucrează într-un magazin încă de când a terminat liceul, pentru a-și sprijini financiar mama și frații.

Patricio începe să se întâlnească cu o tânără pe nume Olga a cărei avere îl orbește și astfel ajunge să se simtă rușinat de statutul sau social. După un timp, Olga află trecutul familiei lui Patricio, însă acesta o minte în continuare spunându-i că Refugio a fost doica sa și acum o îngrijește pentru că este bolnavă. Pe de altă parte, Edmundo începe să se întâlnească cu Lucero, rănindu-l pe Ignacio, care o iubește în secret.

Patricio se angajează la firma de avocatură a tatălui Olgai, apoi cei doi se logodesc, iar Patricio se detașează complet de familia sa. Refugio suferă o depresie și își pierde locul de muncă, dar Edmundo și Ignacio îi sunt alături necondiționat. Primul începe să facă afaceri ilegale, iar Igancio sfârșește prin a-și face nenumărate datorii. De cealaltă parte, căsnicia lui Patricio și a Olgai se transformă într-un dezastru, iar problemele nu întârzie să apară.

Sinopsis (en)
jinglebells