Columbo: Columbo: Murder, Smoke and Shadows

(1989)

Sezonul 8, episodul 2

Poster Columbo: Murder, Smoke and Shadows Poster Columbo: Murder, Smoke and Shadows

Sinopsis Columbo: Murder, Smoke and Shadows

Cariera tanarului regizor Alex Brady este in plina ascensiune. Intr-una din zile, insa, primeste o vizita din partea unui vechi prieten, Lennie, care il acuza de moartea surorii sale. Fiind in posesia unui film care dovedeste ca Brady a lasat-o pe tanara sa moara in urma unui accident suferit la filmari, Lennie ameninta sa demaste totul. Pentru a nu-si pune in pericol cariera, Brady isi ucide prietenul, dar masurile pe care le ia pentru a acoperi crima nu il impiedica pe Columbo sa dezlege misterul.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

AXN

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 25 Iunie 2013 14:07
O crimă ascunsă de o pânză de iluzii
Un individ obscur vine la Hollywood pentru a-și amenința un vechi prieten, devenit regizor de succes, cu un filmuleţ pe 16 mm care dovedea implicarea celui de-al doilea într-un accident mortal. Regizorul îl ucide, electrocutându-l și apoi îl desfigurează și-i duce cadavrul pe o plajă pustie.

Investigația lui Columbo este ajutată de o scăpare a criminalului, fiind îndreptată astfel pe calea cea dreaptă. O pânză de iluzii se țese în jurul anchetei, cu încercări de manipulare și roluri false. Ceața se ridică încet-încet, iar lațul se strânge tot mai tare în jurul celui vinovat.

3 0
gaga pe 20 Iunie 2008 20:06
misto film.nu-i tipul de film politist cu impuscaturi ci un film psihologic deoarece pe baza investigatiilor insistente si a intimidarii criminalului descopera columbo criminalukl.
0 0
MIHAIIIIIII pe 29 Octombrie 2009 11:40
Columbo
Ma puteti ajuta sa fac si eu rost de subtitrarile in romana de la serialul "Columbo" sezoanele de la 2 la 12. Sunt un mare fan al serialului si am cautat pe tot netu', dar am gasit numai in engleza ,in romana nu exista decat sezoanele 1,3.Va multumesc IMI PUTETI TRIMITE LA ADRESA: flory_mihai2008@yahoo.com.VA MULTUMESC INCA O DATA. ASTEPT RASPUNS.
0 2

Spune-ţi părerea despre Columbo: Murder, Smoke and Shadows

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells