Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich

(2016)

Operaţiunea Valkyrie

Poster Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich Postere Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich

Sinopsis Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich

Un thriller intens, de pe frontul celui de-Al Doilea Război Mondial. În timp ce Operațiunea Valkyrie se pregătește să-l asasineze pe Adolph Hitler, o echipă de Forțe Speciale se pregătește să extragă omul destinat să conducă Germania postbelică. Dar Operațiunea Valkyrie eșuează și totul se schimbă.  Acum, aliați neașteptați trebuie să muncească împreună pentru a opri un grup de ofițeri naziști care doresc să fugă în Argentina și să pună bazele celui de-al Patrulea Reich.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1
Rutger Hauer Rutger Hauer Oskar Halminski Sean Patrick Flanery Sean Patrick Flanery Captain Evan Blackburn Stephen Lang Stephen Lang Emil F. Reinhardt
Tom Sizemore Tom Sizemore Master Sergeant O'Malley Kip Pardue Kip Pardue Clarence Edward Pasha D. Lychnikoff Pasha D. Lychnikoff Major Aleksandr Kulkov
Julie Engelbrecht Julie Engelbrecht Elke Schroeder Eric Ladin Eric Ladin Robert Sites Andrew Byron Andrew Byron Tolstoy
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jeusse pe 06 Decembrie 2022 19:25
curiozitate!
pe postul tv WARNER TV'' in data de 06.12 pe teletext este: operatiunea valkyrie din 2008, nu din 2016! actor principal TOM CRUISE!!! REVIN CU O COMPLETARE: FILMUL ESTE DIN 2016 SI AVETI DREPTATE! TELETEXTUL DA DETALII ERONAT!
1 0
Salbaticul pe 25 Septembrie 2022 01:00
Un review, 50 caractere, un review, 50 caractere și încă un review, urăsc filmele cu război dar fac parte din istorie=7.
1 0
alexreviews123456789 pe 01 Aprilie 2021 08:23
Un film destul de bun despre al Doilea Razboi Mondial, ma asteptam sa fie cel din 2008 cu Tom Cruise, dar a fost destul de reusit filmul, mi-a placut!
0 0
stricted pe 19 Februarie 2019 14:29
Un film bun . .
0 0
danut_iulian pe 29 Martie 2017 22:59
Un film foarte bun dar din pacate eu nu inteleg dece au facut 4 pagini cand este vorba de acelas film doar ca pe cealanta pagina dela cine magia este doar operatiune valkire si este exact acelasi film!!!
0 1
victor_homescu pe 01 Ianuarie 2017 19:47
merita in colectie/e scos si pe dvd original
Filmele cu si despre al 2-lea razboi mondial au inca potential pentru a capta interesul privitorului,fie la cinema,fie la tv.,cel de fata fiind scos si pe dvd,astfel ca,poate fi urmarit atunci cand exista dispozitia de a vedea un film cu o actiune cursiva si interesanta,fara pretentii sau exigente artistice deosebite,un film bunicel,de nivel mediu.
Pelicula de fata nu are legatura cu mult mai cunoscutul film - Operatiunea Valkyrie din 2008,trimiterea din titlu la denumirea istoricului atentat asupra fuhrerului,fiind una tangentiala.
Tema este una mai putin clasica.prezentand diferitele situatii de lupta in care un grup de soldati aliati,cu ajutorul unor soldati rusi si al unei femei de nationalitate germana (Elke) sunt implicati,in misiunea initiala oficiala,de salvare a unui general german cu orientari pro aliate,iar, dupa esuarea atentatului,in misiunea asumata de… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells