The Wronged Man

(2010)

Condamnat pe nedrept

Poster The Wronged Man Postere The Wronged Man

Sinopsis The Wronged Man

Calvin Willis a petrecut mai bine de 20 de ani in inchisoare, condamnat pe nedrept pentru violul unei fete de 10 ani. Convinsa de nevinovatia clientului sau, Janet, secretara unui avocat, munceste neobosita ca sa se faca dreptate.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bizonul pe 28 Octombrie 2014 17:20
Daca acest film ar fi rulat inainte de 89 la cinema , sigur ar fi fost prapad la casa de bilete. Filmul este f. bun , si nici macar nu ar putea fi altfel, intrucat Julia Ormond este atat de sensibila si atat de expresiva cu nu poate iesi un film prost, unde ea este protagonista. Binenteles , comentariile lipsesc , si de era o idiotenie indiana , sau cu niste musculosi a la Van Damme unde se trag mii de caruse, sau cu niste dragoni sau niste schelete iesite din morminte , toti s-ar fi ingramadit sa spuna vrute si nevrute , de cat de bun este filmul sau ca este chiar mai reusit decat prima serie , etc. Tineretul de astazi nu-i receptiv la filmele bune , iar la muzica nici atat. Din Guta sau Salam nu scoti nimic de la ei, neauzind de Leed Zepelin, jimi Hendrix sau eu stiu Deep Purple, Bob Dylan si de pe la noi Phoenix, Valeru Sterian sau Nicola . Nu am dat nota maxima, las asta doar… citeşte
5 2
xerses pe 28 Octombrie 2014 15:59
Of, un film inspirat din caz real; foarte bine facut.L-am vazut deja de 2 ori.
2 0
marta.b pe 10 Aprilie 2018 22:57
E admirabilă perseverența cu care a luptat 20 de ani Prissy pentru dovedirea nevinovăției lui Calvin. De data asta, happy endul a fost pe bune, chiar dacă inocentul Calvin a zăcut atâția ani în pușcărie. Ce șanse ar fi avut să redevină liber cu oricare alt avocat?
1 0
Iulidesprefilme pe 08 Mai 2016 09:58
Caz de malpraxis judiciar....Cine i-a mai dat lui Calvin cei 22 de ani pierduți din viață...? L-a despăgubit cineva ? Nuuuu....Crudă realitate, nedreaptă sentință...Șansa lui Calvin a fost o avocată și ea cu problemele ei de viață, dar dedicată profesiei, dreptății, adevărului...dacă așa s-a întâmplat, și sigur în lumea aceasta au fost cazuri, te cuprinde disperarea...finalul filmului este însă optimist, dovadă că, în cele din urmă, uneori poate prea târziu, dreptatea triumfă...dar cu ce sacrificii și cu câtă durere, deznădejde, luptă susținută și multă răbdare, voință, perseverență...Pentru interpretarea rolului său, Julia Ormond merită nota maximă.
1 0

Spune-ţi părerea despre The Wronged Man

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells