A Classic Horror Story

(2021)

O poveste de groază clasică

Poster A Classic Horror Story Postere A Classic Horror Story

Sinopsis A Classic Horror Story

A Classic Horror Story

În acest film de suspans sinistru, câțiva străini care călătoresc în sudul Italiei se rătăcesc în pădure și trebuie să lupte cu disperare pentru a scăpa cu viață.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Una classica storia dell'orrore
  • La clásica historia de terror
  • Un film d'horreur classique

Produs de

Colorado Film Production, Netflix Studios

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 02 August 2021 17:49
Filmul vrea sa fie un fel de metafora a realitatii zilelor noastre, a oamenilor "devoratori" de streaming si cu telefonul devenit deja o prelungire a mainilor, mereu in goana dupa senzational. Mda, oamenii sunt idioti, nu e ceva nou :))) Totusi, mi-a placut actrita Matilda Anna Ingrid Lutz (Elisa in film). Demult, nu am vazut o frumusete atat de naturala.
1 0
bainca pe 03 Iulie 2023 04:36
nota 6 no comment
L-am terminat de vazut .Un film italian cu o poveste ok , actiune nu cine stie ce , cu actori tot ok. Este un film mai mult ca un mix crezand ceva dar pe urma se dovedeste altceva .Nu are horror din cale afara , doar cateva faze , este o combinatie mai mult intre Drama si Thriller daca pot spune asa , nimic nu este exagerat , nici macar atmosfera specifica nu mi sa parut ca a avut .Deci pe mine nu pot spune ca m-a dat pe spate dar nici prost din cale afara nu a fost .Merita vazut doar o data , totusi ii ofer nota 6 mai mult pentru poveste si ideea in sine decat pentru actiune
0 0
IonComan90 pe 04 August 2021 14:13
Initial 2 stele dar..
Salut! E cred ca singurul film care m-a facut sa ma razgandesc din cele peste 800 pe care le-am vazut! Si nu cu o stea ci chiar cu 2! Initial am judecat filmul dupa intamplarile de groaza din el, chiar daca e facut bine, multe intamplari semi-tampite. Dar finalul m-a cucerit! Este o lectie de viata pe care foarte putini o inteleg din pacate:)
0 1

Spune-ţi părerea despre A Classic Horror Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells