Wonder Woman 1984 are încasări de 85 milioane de dolari. Este confirmat și cel de-al treilea film

de Marina Florea în 28 Dec 2020
Într-o mișcare istorică, Wonder Woman 1984 a debutat simultan pe marile ecrane și pe HBO Max în Statele Unite, în contextul închiderii sălilor de cinema pe principalele piețe internaționale

Wonder Woman 1984 a avut premiera cu încasări pe piața americană de 16,7 milioane de dolari la box-office în ziua de Crăciun, cel mai bun weekend de debut de la începutul pandemiei de Coronavirus, conform Warner Bros. În aceste condiții, orice semn de prezență la cinema este o veste binevenită pentru Hollywood, deși WW84 a avut cele mai mici încasări din ultimul deceniu pentru un film cu premiera de Crăciun, scrie hollywoodreporter.com. Filmul a fost proiectat în 2150 de săli de cinema, pe 25 decembrie.

Pe plan global, sequel-ul produs de studiourile Warner Bros, cu Patty Jenkins la cârmă și Gal Gadot în rol titular, a câștigat până acum 85 de milioane de dolari la box-office, cu cele 36,1 milioane dolari în afara SUA câștigate în acest weekend, pentru un bilanț al încasărilor în afara SUA de 68,3 milioane dolari, conform boxofficemojo.com.

Rezultatul filmului l-a făcut pe coordonatorul Warner Bros, Toby Emmerich, să anunțe un al treilea film ca fiind în pregătire: „Pe măsură ce fanii din întreaga lume continuă să se bucure de DianA Prince, după weekendul reușit al filmului Wonder Woman 1984, ne bucurăm să putem continua povestea ei cu adevăratele Wonder Woman - Gal și Patty - care se vor întoarce pentru a încheia trilogia noastră de mult pregătită”, a declarat acesta.

Într-o decizie istorică de a nu se baza numai pe distribuția în cinematografe, WW84 a avut premiera simultan pe HBO Max în Statele Unite din cauza închiderii sălilor de cinema pe numeroase piețe, inclusiv în New York și în Los Angeles. În total, numai 40 % dintre sălile de cinema încă mai sunt deschise în Statele Unite.

Pe de altă parte, aproape jumătate dintre abonații platformei HBO Max au vizionat filmul în prima zi, plus alte milioane care au acces prin servicii partenere. HBO Max, de asemenea, a observat că numărul total de ore de vizionare s-a triplat, vineri, față de o zi tipică din luna trecută, a declarat duminică compania.

           

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman 1984, Gal Gadot

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 29 decembrie 2020 17:40
sper sa se deschida salile de cinema si la noi sa il pot vedea ca lumea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells