Următorul James Bond: șansele lui Henry Cavill scad în fața șanselor lui Tom Hardy în a-l înlocui pe Daniel Craig

de Marina Florea în 3 Ian 2022
Tom Hardy a rupt rândurile pe măsură ce l-a depășit pe starul din The Witcher, Henry Cavill, în cursa pentru a-l înlocui pe Daniel Craig în următorul 007, spun casele de pariuri

Tom Hardy pare să fie peste tot în ultima vreme. Pe lângă o întoarcere la blockbuster cu rolul lui Venom în Venom: Let There Be Carnage (plus un cameo interesant în Spider-Man: No Way Home), actorul a mai apărut săptămâna aceasta la cafeneaua MiniGolf din Saltburn, scrie express.co.uk. Cu permis de a ucide, oare? Toate indiciile duc către Hardy în rolul lui Bond, îndreptându-se către locații de filmare și mai interesante, pe măsură ce intră în pielea agentului 007, scrie express.co.uk.

Încă de când Craig a amenințat că nu se mai întoarce la rolul Bond după Spectre din 2015, au început să curgă speculații despre cine urmează să intre în costumul celebrului spion. Acum, că Daniel Craig a părăsit, oficial, rolul, după o ieșire explozivă și finală (nu mai poate reveni, chiar dacă s-ar fi răzgândit), cine urmează să fie cel de-al șaptelea Bond?

De la început, Hardy a fost unul dintre preferați, dar lui i s-au alăturat Regé-Jean Page (Bridgerton) în timp ce Cavill (starul din Superman și the Witcher) și-au declarat și ei aspirațiile pentru gloria lui 007. Totuși, ultimele sondaje declară că starul din Venom încă mai are un ghimpe în coadă pe măsură ce conduce în fruntea topului.

Ultimele știri de la agenția de pariuri William Hill arată că, fără niciun dubiu, Hardy este favoritul pentru următorul Bond. Cu cote de 5/2, cu o distanță între el și Page de 4/1, urmat de Idris Elba și de candidatul relativ necunoscut Tom Hopper din The Umbrella Academy, ambii cu cote de 5/1.

Un purtător de cuvânt al casei de pariuri William Hill declara pentru Express Online: „Tom Hardy se întoarce ca favorit pentru următorul James Bond și, acum, este lider... Există și alți competitori pentru rol, inclusiv Henry Cavill, care are acum o cotă de 7/1 după ce era 10/1 la finalul lui noiembrie”.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Tom Hardy, Henry Cavill, Rege-Jean Page, No Time to Die

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells