Ultimul film al lui Brittany Murphy ajunge pe marele ecran la patru ani de la moartea actriței

de Cristina Grigore în 19 Mar 2014
Filmul se numește Something Wicked și va fi lansat în aprilie anul acesta

Un thriller independent cu titlul Something Wicked se pregătește să intre în cinematografe anul acesta în luna aprilie, un film realizat cu mai bine de patru ani în urmă, chiar înainte de moartea actriței cu un rol cheie în film, Brittany Murphy, scrie The Hollywood Reporter.

Something Wicked spune povestea unei tinere femei recent logodite ce pleacă în luna de miere în ciuda protestelor părinților ei, însă moartea tragică a acestora o face să fie nehotărâtă în privința căsătoriei.

Filmul va rula inițial în variantă restrânsă în câteva cinematografe din Oregon, Portland și Seattle. Conform declarațiilor producătorului Joe Colleran, Murphy va interpreta ,,o psihiatră care analizează relația în destrămare a cuplului de tineri căsătoriți și încearcă să descopere ce forțe ciudate au declanșat tragedia”. Tot Colleran a descris interpretarea lui Murphy ca fiind ,,cea mai captivantă din întreaga sa carieră”.

Din distribuția filmului mai fac parte Shantel VanSanten, John Robinson, Julian Morris şi James Patrick Stuart.

Brittany Murphy a decedat în luna decembrie a anului 2009, la 32 de ani. Autopsia inițială a stabilit că moartea a survenit pe fondul anemiei avasate, a pneumoniei și a intoxicației cu medicamente. Tatăl actriței a cerut însă recent o reanalizare a cauzelor ce au provocat moartea acesteia. Soțul lui Murphy, Simon Monjack a murit la cinci luni după ea, tot din cauza anemiei și a pneumoniei.

Exploreaza subiecte similare:

Brittany Murphy, Something Wicked, Shantel VanSanten, John Robinson, Julian Morris, James Patrick Stuart, Simon Monjack, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 aprilie 2014 18:06
Sigur il voi urmari...Stiam ca ultimul film al actritei era Ramen Girl, dar acum se pare ca lucrurile s-au schimbat putin.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells