Transformers 4 are titlu complet. Vezi cât e de original!

de Gloria Sauciuc în 4 Sep 2013
Autoboţii, Decepticonii şi Dinoboţii se dezlănţuie pe marile ecrane din 27 iunie 2014

La sfârşitul lunii august aflam de la producătorul Lorenzo di Bonaventura că Dinoboţii îşi vor face cunoscută prezenţa în filmul cu numărul patru al seriei Transformers, iar astăzi suntem informaţi asupra titlului complet al filmului - Transformers: Age Of Extinction. Sună cunoscut?

Cu o lansare pe 27 iunie 2014, Transformers: Age Of Extinction vor „lua faţa” Răzbunătorilor, care tot despre o vârstă a distrugerii totale vor să vorbească în The Avengers: Age of Ultron, în 2015...

Un argument pentru titlu al producătorilor ar putea să fie tocmai prezenţa Dinoboţilor în film, ei fiind sugeraţi şi prin designul posterului oficial lansat tot astăzi. Nisipul poate fi un indiciu al relicvelor. Grimlock (T-Rex), Slag (Triceratops), Sludge (Apatosaur), Snarl (Stegosaur) şi Swoop (Pteranodon) sunt Dinoboţii din film, ce se vor alătura Autoboţilor. La un atac al Decepticonilor, Dinoboţii dau dovadă că au abilităţi extraordinare de luptători.

Totodată, personajul lui Mark Wahlberg este un inventator şi în acelaşi timp tată al Tessei (Nicola Peltz). Aceasta, la rândul ei, este iubita lui Shane, un pilot de curse (Jack Reynor). Kelsey Grammer joacă rolul antagonistului, Harold Attinger. Sophia Myles, Stanley Tucci, T.J. Tucci, T.J. Miller, Titus Welliver, Bingbing Li, Victoria Summer şi Geng Han fac cu toţii parte din distribuţie. Există şi actori chinezi, întrucât filmările au avut loc şi în China. Actorii locali Byron Li, Austin Lin, Candice Zhao şi Teresa Daley au primit anumite roluri. Deocamdată, nu se cunosc numele personajelor pe care le joacă - doar titluri generice, precum Kung Fu Fighter, Zeiţa sexy, Geniul calculatoarelor etc.

În tabăra Autoboţilor îi vom găsi pe New Optimus, Bumblebee, Hound, Lambo, Pagani, Crosshairs, Drift, şi Cyclonus.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers 4, Lorenzo di Bonaventura, Nicola Peltz, Mark Wahlberg, Jack Reynor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 4 septembrie 2013 16:43
Suna bine...ast cu nerabdare aparitia.
legolas05 pe 4 septembrie 2013 16:52
Deja se prostesc astia,doar primul film a fost cat de cat bun,restul facute pentru bani,si asta probabil la fel va fi.Cica °dinobotii°,puteau zice si °prostobotii° ca prostesc lumea.
Tyson_Kyd pe 4 septembrie 2013 20:18
Abia astept si aceasta parte .
vladimir84 pe 4 septembrie 2013 22:46
Ce mai poate sa fie original la filmul asta?
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2013 00:03
Un trio dinamic...Sper sa iasa ceva bun.
Infinity pe 26 septembrie 2013 13:43
Avand in vedere faptul ca toata distributia a fost schimbata, s-au introdus noi roboti si look-ul lor a fost modificat sper sa iasa ceva frumos. Ceva la nivelu' primei parti sau chiar mai bine de atat. Oricum, pana la urma de la acest gen de film ne asteptam la distractie, actiune, efecte si ceva umor. Prea putin se pune accent pe scenariu/poveste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells