Trailerele lansate la evenimentul Disney D23 Expo

de Gloria Sauciuc în 14 Sep 2022
Mandalorianul (sezonul 3), Secret Invasion, Little Mermaid - printre trailerele lansate

Secţiunea „Studiouri” din cadrul expoziţiei Disney D23 Expo 2022, ce a avut loc în weekendul 10-11 septembrie, a prezentat noutăți despre cele mai noi producţii ale studiourilor Lucasfilm, Marvel şi 20th Century - incitând fanii cu dezvăluiri de la companiile de sub umbrela Disney.

Alan Bergman, preşedintele The Walt Disney Studios, a reflectat asupra istoriei de 13 ani a evenimentului D23 Expo - ca şi asupra evoluţiei secţiunii „Studiouri” -  „În acei primi ani, niciunul dintre celebrele studiouri, despre care veţi auzi astăzi, nu era încă parte din companie”, a explicat Bergman. „Pe atunci era doar Disney Animation, Disney Live Action şi Pixar. Am anunţat achiziţia Marvel cu puţin înainte de prima noastră Expoziţie, în 2009. Apoi, cu trei ani mai târziu, am adăugat Lucasfilm, apoi - în 2019 - studiourile 20th Century.

Lui Bergman i s-au alăturat Kathleen Kennedy, preşedinte Lucasfilm, apoi Kevin Feige, producător şi preşedinte al studiourilor Marvel şi James Cameron, regizor al noului Avatar: The Way of Water al studiourilor 20th Century, care au prezentat un incredibil nou conţinut. Iată, mai jos, trailerele nou-lansate

LucasFilm

Andor

Epoca prezentată în Andor - cei cinci ani dinainte de evenimentele din Rogue One: A Star Wars Story - au pericol, trădare, intrigă: toate atunci când Cassian Andor (Diego Luna) porneşte pe un drum care îl va transforma într-un erou rebel.

Willow

Kathleen Kennedy i-a urat bun-venit pe scenă lui Warwick Davis, care a relatat despre noul serial Disney+ Willow - un fantasy de aventură care va reveni în lumea lui Andowyne pe care am cunoscut-o prima oară în lungmetrajul din 1988 (în regia lui Ron Howard şi produs de către George Lucas de la Disney Legend). Plasat într-o lume magică în care vrăjitorii, trolii şi alte creaturi magice înfloresc, Willow este povestea unor eroi surprinzători care pornesc într-o călătorie primejdioasă. Willow este difuzat pe streaming pe Disney+ începând de pe 30 noiembrie.

Mandalorianul, sezonul 3

Favreau şi Filoni nu au părăsit scena D23 Expo fără să vorbească despre Mandalorianul - iar mulţimea a erupt de bucurie atunci când pe scenă au urcat Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Amy Sedaris, Giancarlo Esposito şi Emily Swallow. Împreună, au dat publicităţii noul trailer pentru Sezonul 3 al serialului. În cel de-al treilea sezon, Mandalorianul şi Grogu s-au reunit pentru a-şi continua drumul prin Galaxia fără de lege. Sezonul 3 va fi lansat în exclusivitate pe Disney+ în 2023.

Studioul Marvel

Werewolf by Night

Feige a anunţat prima serie specială marca Marvel, creată pentru Halloween: Werewolf by Night, în regia lui Michael Giacchino.

Starurile Gael Garcia Bernal şi Laura Donnelly au vorbit despre noul şi înspăimântătorul trailer. Episodul special va fi difuzat pe Disney+ pe 7 octombrie.

Secret Invasion

Preferatul fanilor, Don Cheadle, s-a alăturat lui Feige pe scena Hall D23 pentru a vorbi despre Secret Invasion, un nou serial în care o facţiune de Skrulli - care îşi schimbă forma - infiltrează Pământul de ani întregi. Găsiți în galeria de materiale video de mai jos și noul trailer al serialului.

Studiourile Walt Disney

Hocus Pocus 2

Sean Bailey, preşedinte al Walt Disney Studios Motion Picture Production, le-a prezentat la D23 Expo pe starurile din Hocus Pocus 2 - legenda Bette Midler, pe Kathy Najimy şi pe Sarah Jessica Parker - într-un material video care a debutat cu un mic număr de magie înainte de a arăta noul trailer.

Disenchanted

Actorii din Disenchanted, printre care Amy Adams, Patrick Dempsey şi Idina Menzel, Maya Rudolph, James Marsden, şi Gabriella Baldacchino au urcat pe scenă pentru a împărtăşi bucuria legată de noul lungmetraj ce are debutul vineri, 24 noiembrie, în exclusivitate pe Disney+.

Little Mermaid/Mica Sirenă

În mai 2023, Halle Bailey va juca rolul lui Ariel în adaptarea live action a îndrăgitului film clasic de animaţie. Regizorul Rob Marshall a luat o pauză de la postproducţia serialului plasat sub apă pentru a împărtăşi o secvenţă din film. Mai târziu, Bailey i s-a alăturat pe scenă lui Marshall, reprezentând celebra sirenă. Au apărut melodiile îndrăgite de fani plus patru melodii noi semnate de Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda. În film mai apare Melissa McCarthy în rolul Ursula şi Javier Bardem ca Triton.

Exploreaza subiecte similare:

Kathleen Kennedy, Andor, Willow, The Mandalorian, Werewolf by Night, Secret Invasion, Hocus Pocus 2, Disenchanted

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells