Trailer Seventh Son

de Ştefan Dobroiu în 18 Nov 2014
Fantasy-ul cu Jeff Bridges şi Ben Barnes se lansează pe 2 ianuarie

Începem anul 2015 cu vrăji, creaturi de coşmar, dar şi speranţa că binele va învinge: Seventh Son/Al şaptelea fiu se lansează pe ecrane pe 2 ianuarie. După câteva amânări ale datei de lansare, iată că îi vom putea vedea în sfârşit pe Jeff Bridges şi Ben Barnes luptându-se din răsputeri cu Julianne Moore pentru a nu lăsa întunericul să cucerească un regat fantastic.

Ben Barnes este Tom Ward, al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu, combinaţie genetică ce îi conferă puterea de a vedea fantome şi alte creaturi supranaturale. Tom este luat ucenic de maestrul John Gregory (Bridges), un luptător împotriva creaturilor întunericului, grijuliu ca balanţa dintre bine şi rău să nu se răstoarne. Doar că vrăjitoarea Malkin (Moore) este gata să cucerească regatul cu forţele ei întunecate şi aghiotanţii săi malefici, iar pacea poate fi readusă doar de către Tom şi maestrul său.

Pe lângă cei trei actori pomeniţi deja în film îi vom vedea pe Kit Harrington (Games of Thrones, Pompeii), Djimon Hounsou, care interpretează un demon cu nume extrem de românesc, Radu, şi Alicia Vikander în rolul vrăjitoarei Alice.

Iată trailerul. Cum ţi se pare?

Exploreaza subiecte similare:

Seventh Son, Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington, Djimon Hounsou

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AGH pe 18 noiembrie 2014 13:53
bunicel...
Phantom_sub pe 18 noiembrie 2014 22:02
Pentru efecte, merge. Asa de entuziasmat am fost si la I, Frankestain, si nu mi-a placut deloc. O sa vedem la cinema cum o fi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells