Tot ce trebuie să știm despre Lupin, sezonul 3

de Gloria Sauciuc în 11 Oct 2023
Acum Assane (Omar Sy) a devenit cel mai urmărit om din Franța

Arsène Lupin, gentilomul hoţoman, revine pe Netflix cu cel de-al treilea sezon al serialului Lupin. Cu pelerină ca de supererou, ce seamănă cu capa de pe statuia Vendome, cu pălărie similară uneia tradiționale, jacheta lui tipică și mereu adidașii Air Jordan, Lupin se întoarce cu noi aventuri. Iată câteva detalii despre acest al treilea sezon, în care Omar Sy revine în rol titular.

Unde se află Assane atunci când începe Partea 3?

Assane a pornit de la o viață în anonimat ca delincvent în părțile 1 și 2, iar acum a devenit cel mai urmărit om din Franța – însă acoperirea lui este distrusă din cauza a ceea ce s-a întâmplat la finalul părții 2 la Theatre du Chatelet, iar acum toți se întreabă „Unde este?”. Așa că revine la Paris la începutul Părții 3 și descoperă că întreg orașul este pe urmele lui.

Care e următoarea lui mișcare?

Assane încearcă să își repare relația de familie cu Claire și cu Raoul, fosta sa iubită, respectiv fiul său, pentru că unul dintre lucrurile care îmi plac la Lupin este că e un supererou care are și lipsuri, așa că deși face tot ceea ce își dorește nu poate totuși să își repare relația cu propriul său fiu și viața sa personală, ceea ce îl face un om care seamănă cu mulți dintre noi și mai puțin un supererou în mantie! Așadar, următoarea lui mișcare este să repare lucrurile în viața sa, și va face asta prin fapte mari sau revenind în familie și punând la cale un plan pentru toată lumea. Familia este sufletul a ceea ce încearcă el să facă.

Despre călătoria personajelor principale

„Cu Assane în inima serialului am dorit să îl facem și victimă, nu doar infractor”, spune George Kay, producătorul serialului. „Am vrut să păstrăm fundalul și să îi oferim o nouă țintă împreună cu pornirea de a-și găsi mama. Ceea ce îi oferă un fel de direcție, o stea polară – ceva de urmărit tot timpul de-a lungul Părții 3”.

Cât privește personajul Claire (Ludivine Sagnier), producătorul spune - „am vrut să fie mai energică, am vrut să o vedem că încearcă lucruri noi, nu am vrut să o definim prin prisma relației cu Assane. Este ceva important, dar am vrut s-o vedem la lucru, să contribuie ea însăși la povestire, să încerce și să facă ea însăși lucruri. Știu că Ludivine (Sagnier) o joacă bine pe Claire dar avea ambiții legate de personajul ei, lucru cu care am fst de acord și am dorit să avem mai multe scene în care ea să fie în pericol sau să facă niște `lupinade` pe cont propriu. Și pe parcurs vom continua să spunem povestea tinerei Claire”.

Cât privește personajul Benjamin Ferel, George Kay, producătorul serialului mărturisește - „Mi-a plăcut să lucrez cu Antoine (Gouy), care îl joacă pe Benjamin Ferel, așa încât am continuat să alimentăm această relație între Benjamin Ferel și Assane Diop, așa cum orice Batman are nevoie de un Robin, Assane are nevoie de Benjamin Ferel.

În centrul Părții 3 se află răzbunarea

„Răzbunarea este unul dintre principalele vehicule ale acțiunii din filme – de exemplu în westernuri – așa că își poate găsi locul în orice, însă atunci când Assane reușește atâtea cascadorii, răzbunarea este un nou element cheie bun de explorat. De data aceasta, se pare că cineva vrea să se răzbune pe Assane – misterul este cine e acea persoană, și astfel vine tensiunea, nesiguranța și paranoia pentru Assane de-a lungul Părții 3: cine e acea persoană?”, dezvăluie George Kay.

Experiență interactivă

Vizitează ro.lupinexperience.com și vezi ce a plănuit cel mai căutat gentilom al Franței în partea a treia a seriei Lupin, pe Netflix din 5 octombrie.

În această experiență interactivă, poți vizita în detaliu noua ascunzătoare a lui Assane, un cadrul emblematic din Lupin: Partea 3. Interacționează cu elementele prezente (costume, prostetice și alte obiecte iconice din serial) pentru a descoperi conținut exclusiv din culise și, cel mai important, pentru a-l ajuta pe Assane să se pregătească pentru următorul lui jaf.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells