The Purge 2, gata de a începe filmările

de Cristina Grigore în 7 Nov 2013
Succesul horror al anului a avut încasări internaţionale de 87 de milioane de dolari la un buget de doar trei milioane

Producţia horror The Purge, ce l-a avut drept cap de afiş pe Ethan Hawke şi a reuşit la începutul acestui an să surprindă prin încasările de 87 de milioane de dolari obţinute în toată lumea la un buget de doar trei milioane, va avea o continuare, scrie Variety.com.

Cei de la Universal Pictures l-au convins pe regizorul James DeMonaco să revină în scaunul regizoral, detalii despre distribuţie şi povestea filmului nefiind încă disponibile. Se ştie însă că filmul va avea de această dată un buget de aproape 10 milioane de dolari, în condiţiile în care realizatorii au obţinut deja o scutire de taxe de 25 de procente pentru filmările din California. Reducerea a venit însă cu o condiţie: filmările vor trebui să înceapă până la sfârşitul anului.

În primul film, o familie al cărei tată este personajul interpretat de Hawke, devine captivă în propria locuinţă, după ce a salvat ţinta unui grup criminal din timpul The Purge (Noaptea judecăţii), o perioadă de 12 ore în care orice fel de activitate infracţională este permisă de lege.

Exploreaza subiecte similare:

The Purge, Ethan Hawke, James DeMonaco

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 7 noiembrie 2013 13:38
nu inca unul.primul a fost foarte slab
RaMy_SmIlE pe 7 noiembrie 2013 16:20
hmmmm..interesant :> sper sa fie la fel de bun ca primul.
AndreBlack pe 7 noiembrie 2013 18:37
Mie chiar mi-a placut primul film . Chiar la nebunie . Astept cu nerabdare si partea a doua .
anseek pe 7 noiembrie 2013 19:09
A fost destul de bunicel si primul, adica cel putin nu poti spune ca a mers pe minus. Si totusi sper sa il faca mai interesant, le urez succes la productie.
alex_il_fenomeno pe 12 ianuarie 2014 15:03
A fost o surpriza neasteptata acest film... Ma bucur de o continuare.
Mr.Halloween pe 10 mai 2015 19:11
Amandoua au iesit foarte bine,parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells