Superproducţia Noah, o greșeală a lui Darren Aronofsky?

de Cristina Grigore în 17 Oct 2013
Distribuitorul filmului nu este încântat de comentariile negative ale celor care au văzut filmul în vizionările de test

Când aclamatul regizor al lui The Wrestler şi Black Swan a anunţat că vrea să facă un film despre Noe şi Arca sa, majoritatea studiourilor au spus pas, însă cineastul a reuşit până la urmă să strângă cele 140 de milioane necesare producţiei filmului Noah. Iată însă, notează cei de la The Hollywood Reporter, că filmul a fost realizat şi este acum testat de distribuitorul Paramount Pictures, însă feekback-ul spectatorilor nu este deloc unul pozitiv.

Se pare că filmul este plin de erori, iar cea de-a treia parte lasă mult de dorit. Unele comentarii în avanpremieră sugerează că scenariul este foarte departe de textul biblic şi că este, în fapt, un film despre “un dement obsedat de protecţia mediului”.

Cei de la Paramount sunt acum supăraţi pe cineast, deoarece i-au trimis o mulţime de note în care solicitau efectuarea unor modificări, însă acesta a igorat cerinţele lor, susţinând în final că nu doreşte să facă nicio schimbare în film.

“Darren nu e făcut să lucreze cu studiourile mari. Îl lasă rece cerinţele acestora. Nu-i pasă de ce spun cei de la Paramount”, a declarant un agent ataşat proiectului.

Exploreaza subiecte similare:

The Wrestler, Black Swan, Noah, Darren Aronofsky

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 octombrie 2013 11:17
Un dement obsedat de protecţia mediului :))))))) acum sigur o sa-l vad. Dar producatorii au dreptate, cand faci un film de 140 de milioane, nu poti sa ignori complet publicul. Trebuie sa te gandesti si sa recuperezi investitia si partea religioasa atrage. Daca se raspandeste zvonul ca isi bate joc de ce scrie in Biblie o sa fie dezastru. Pai uitati-va ce succes a avut The Passion of the Christ, cred ca Mel Gibson a strans peste 1 miliard din el, serialul de anul asta facut de History despre Biblie a avut audiente fenomenale.
Han_Solo pe 17 octombrie 2013 15:05
A mai incercat el sa faca film mare si cu The Fountain si nu a reusit. Buget de 40 milioane $ si incasari in jur de 3 mil.
MikkaelWolfganger pe 17 octombrie 2013 21:09
Dar un film foarte bun.El mai mult pe zona de artsy-fantsy,e greu cu prinsul la public.Bayard, daca baga niste zvonuri d-asta mai putin ortodoxe, sa vezi ce se duce lumea la film.Oamenii tind sa cada in genunchi cand au parte de controverse.Asa a facut si Gibson cu filmele sale.Le-a promovat prin controversa.Nu stiu cat de solid a fost Passion... ca film, dar uite ca publicul a muscat momeala.
cosmin742000 pe 17 octombrie 2013 14:49
Dupa parerea mea orice suprasuperultraproductie de dupa 2000 nu poate fi decat o greseala :)
Branzei pe 18 octombrie 2013 10:20
"Orice greşeală începe cu o generalizare" Pascal
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2013 12:58
Eu sper sa nu fie decat critici superficiale, inca astept un film foarte bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells