Spectacolul „Frați”, o savuroasă comedie cu accente noir, duminică, online

de Cinemagia în 29 Mar 2020
Va rămâne disponibil pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă publicului o nouă „Întâlnire la voi acasă” duminică, 29 martie, de la ora 20 cu un „spectacol magic” marca Florin Piersic Jr., după cum declara Dave  Williams, autorul piesei după premiera de la care se împlinesc curând trei ani.

Într-adevăr, forță și șarm, mască și sinceritate, duioșie și brutalitate – sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din spectacolul „Frați” un spectacol de neratat.

Frați este o savuroasă comedie cu accente noir despre aventurile complicate și relațiile și mai complicate ale fraților Conley. Lui Florin Piersic jr. i se alătură actorii Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. și Marko Adžić. Regia artistică îi aparține lui Florin Piersic jr; scenografia Tudor Prodan, sound design Sebastian Hamburger.

Spectacolul va fi disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara de duminică seara de la ora 20,00, când va fi difuzat în premieră online, până pe 1 mai 2020.

Spectacolul (ca și celelalte difuzate până acum) va rămâne disponibil pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara până pe 1 mai 2020. De asemenea, acesta poate fi accesat de pe site-ul  Teatrului Național, www.tntimisoara.com , sau de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter.

Exploreaza subiecte similare:

Florin Piersic Jr.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells