Seria „Rocky”. Un boxer român va fi fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren) în Creed 2

de Gloria Sauciuc în 16 Ian 2018
Actorul care va fi oponentul lui Adonis Creed (Michael B. Jordan) este Florian "Big Nasty" Munteanu

Creed (2015) spunea povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajungea sub tutela bărânului Rocky (Sylvester Stallone). Filmul a fost un succes de critică și public, așa că un sequel era în cărți. Astăzi aflăm că personajul negativ al filmului Creed 2 va fi jucat de un boxer român: Florian Munteanu.

Creed 2 este gândit pentru a se inspira direct din Rocky IV: fiul lui Apollo Creed se va confrunta cu fiul personajului lui Dolph Lundgren, Ivan Drago. Despre viitorul oponent al lui Michael B. Jordan presa internațională de profil scrie că este „o bestie”. Florian Munteanu este un boxer român supranumit „Big Nsty”, tocmai datorită aspectului său ameninţător. Iar supranumele este pe deplin meritat, făcându-l omul ideal pentru a juca principalul erou negativ din Creed 2.

Munteanu este relativ nou-venit în actorie, având îm palmares deocamdată numai un scurtmetraj german. Creed 2 este, cu siguranţă, un succes major pentru tânărul actor. Florian Munteanu este un sportiv de succes care face parte din echipa de atleți profesioniști ai lumii, alături de nume celebre precum Muhammad Ali sau Michael Phelps, scrie site-ul romanidinstrainatate.ro. Pasionat de box si fitness, Florian s-a născut în Germania din părinți români. Despre România are doar cuvinte frumoase și se mândrește cu originile lui, iar în unele dintre reprezentațiile sale, sportivul apare cu tricolorul românesc asupra lui, scrie același site.

Acţiunea din Creed 2 va urma evenimentele din Rocky IV, unde îl vedem pe Adonis Creed (Michael B. Jordan) urmărindu-l pe omul responsabil de moartea tatălui său, anume Ivan Drago, scrie Cinemablend. În timp ce și Dolph Lundgren se pune în formă pentru noul film, centrul de atenţie al sequel-ului va fi lupta între fiii celor doi protagonişti din Rocky. Personajul lui Florian Munteanu completează un parcurs de tipul „aşa tată, aşa fiu”.

Boxer şi în viaţa reală, Florian Munteanu are, în ring, abilitatea de a duce cu bine la capăt o luptă grea și spectaculoasă. Iată clipul său de prezentare pentru casting.

Rocky IV este, din punct de vedere tehnic, cel de-al doilea film de cinema pentru Dolph Lundgren, care a debutat în filmul cu James Bond „A View to a Kill” cu câteva luni înainte, în 1985. Lundgren urma să aibă o carieră de actor de succes, aşa că nu excludem asta nici pentru Florian Munteanu.

Opţiunea de a se inspira din seria Rocky IV are sens pentru sequel-ul lui Creed, comentează publicația Cinemablend. Filmul este unul dintre cele mai populare din serie.

Creed (2015) a fost ca un fel de deschidere pentru Adonis Creed şi, ţinând cont de ceea ce a făcut în ring, cu siguranţă acesta va deveni un nume în lumea boxului. Dacă o va lua pe urmele tatălui său, cu siguranţă va atrage atenţia lui Ivan Drago şi a familiei sale.

La data lansării filmului Creed în cinematografele noastre, Cinemagia scria că „filmul își merită numele de Rocky VII, și asta datorită carismei lui Sylvester Stallone, care - dincolo de vârsta respectabilă - amintește de furia personajelor din tinerețe și completează perfect un Adonis tânăr, musculos, furios în ring. De altfel, multe lucruri din film aduc omagiu lumii Americii din anii 70, cu săli de box ilegale, străzi periculoase și legende ale boxului, personaje care poartă căciuli negre, lumea aceea pe care o știm adesea din filmele de categorie B.

În plus, și traseul „micului” Creed amintește mult de parcursul lui Rocky - scenele de antrenament în condiții dificile, alergări și curse în zăpadă - și nu în săli moderne, precum adversarii săi. Apar câteva clișee de Hollywood (copii care îi sorb dn priviri pe boxeri visându-se în ring, antrenorul bătrân și marginalizat, competitorul tânăr și ambițios)”.

Creed 2 va începe filmările în scurt timp şi are data premierei americane programată pentru noiembrie. Dacă sequel-ul va fi la fel de bine primit ca şi primul film, vom vedea în toamna acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Rocky IV, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Creed, Dolph Lundgren

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 17 ianuarie 2018 17:08
Mai cititi odata ce ati scris: "Creed (2015) spunea povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo." Apoi "Creed 2 este gândit pentru a se inspira direct din Rocky IV: fiul lui Apollo Creed se va confrunta cu fiul personajului lui Dolph Lundgren, Ivan Drago" Deci Adonis Creed e nepotul sau fiul lui Apollo?
Ce naiba ma? Ati ajuns ca toate site-urile de can-can, sport si presa din Romania, la fiecare articol sunt greseli, fie gramaticale ori de continut. Chiar nu recititi ce ati scris? Sau daca luati din alta parte articolul macar recititi-l vedeti ce scrie acolo.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells