Se face şi Scream 5, ultimul din franciză

de Cristina Grigore în 3 Oct 2013
The Weinstein Company încheie seria de filme şi începe un serial TV inspirat din povestea filmelor

Cea de-a cincea parte a seriei de filme horror Scream, în regia lui Wes Craven, a primit undă verde din partea companiei Weinstein, scrie Indiewire.com. Confirmarea a venit din partea unuia dintre conducătorii companiei, Harvey Weinstein, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Zurich, care a menţionat şi faptul că acest film va încheia populara franciză.

„Toată lumea a rămas în viaţă în Scream 4. M-am rugat de el [Bob Weinstein, preşedintele companiei de producţie Dimension Films] să facă încă un film cu care să încheie totul. Am epuizat această sursă de inspiraţie”, a mai spus acesta şi a adăugat faptul că, după lansarea lui Scream 5, se are în vedere realizarea unui serial inspirat din franciză, dar care nu va avea prea multe în comun cu povestea acestora, incluzând în scenariu elemente supranaturale.

Scream 4 a fost lansat în primăvara lui 2011 şi a avut încasări globale de 97 milioane de dolari la un buget de 40 de milioane. Filmul urma să dea startul unei noi trilogii Scream, însă mai marii Weinstein nu au fost mulţumiţi de rezultatul de la box-office, motiv pentru care au decis acum să încheie seria. Primele trei filme Scream au avut, în medie, încasări de 166 de milioane de dolari în toată lumea.

Exploreaza subiecte similare:

Wes Craven, Scream 4

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 3 octombrie 2013 16:07
Bine ca se termina.Bogdaproste!
AndreBlack pe 3 octombrie 2013 18:32
Cred ca asa este cel mai bine pentru toti .
vladimir84 pe 3 octombrie 2013 21:52
Chiar era nevoie?
Adel1na pe 3 octombrie 2013 23:47
Intr-un fel ma incanta, stiu insa ce tampenie va fi !
Adel1na pe 3 octombrie 2013 23:49
Daca s-a realizat Scary Movie 5, se putea sa nu fie si Scream 5 :)) ?!
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2013 23:11
Erau filme ok de urmarit impreuna cu prietenii. Dupa aceasta parte, ne vom rezuma la serial :)
gabita1991 pe 13 mai 2014 15:09
Mi-au placut la nebunie. Suspans suficient, thriller suficient, si putina groaza. Abia astept 5-ul. Sper doar sa nu moara toti la sfarsit, altfel nu ma uit. Partea a3a se terminase destul de bine. Sper ca si partea a5a sa se termine la fel de bine. Un Happy Ending. Si sper ca serialul sa fie bun.
tatucu_alin pe 6 ianuarie 2015 12:01
este pacat ca se termina franciza insa cred ca asa e cel mai bine.
Mr.Halloween pe 10 mai 2015 22:31
Franciza Scream mai are potential pentru inca un film.Sper sa se intample.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells