S-au oprit filmările la Black Panther: Wakanda Forever. Vor fi reluate abia în 2022

de Marina Florea în 7 Nov 2021
Sequel-ul Marvel se lovește de încă un obstacol, după ce noua Black Panther, Letitia Wright, a suferit un accident

Black Panther 2 și-a oprit producția. Actrița Letitia Wright, care joacă rolul lui Shuri, sora genială a lui T'Challa și o voce puternică pe platou împotriva vaccinării anti-COVID, a suferit un accident, unul suficient de grav pentru a face ca totul să stagneze de-a lungul restului anului 2021.

În  luna august, în timpul filmărilor din Boston, Wright s-a accidentat în timpul unei secvențe ce implica o cascadorie. La momentul respectiv, studiourile Marvel susțineau că accidentul nu va afecta producția, însă lucrurile stau altfel. De atunci, Wright a mers să se trateze la Londra, în timp ce producția a continuat atât cât a fost posibil în timpul lipsei ei. Cu această pauză, planurile sunt de a rearanja filmările și de a reveni în cursul anului 2022.

Un reprezentant al actriței susține că aceasta „se tratează la Londra din septembrie încoace pentru accidentul suferit pe platourile Black Panther 2 și că aceasta așteaptă să revină pe platou la începutul anului 2022... Letitia s-ar bucura să vă rugați pentru ea.”

De la moartea lui Chadwick Boseman anul trecut, este foarte probabil că Shuri, preferata fanilor, va fi în centrul filmului pe măsură ce acesta va avansa și că, în cele din urmă, ea va fi ea cea care îmbracă mantia Panterei Negre, așa cum a făcut-o și în benzile desenate.

După ultimele știri, Marvel a insistat ca data de premieră a filmului să nu aibă de suferit. În regia lui Ryan Coogler, sequel-ul ne va face cunoștință cu Riri Williams (zis și Ironheart) jucat de Dominique Thorn, dar va genera și o continuare pentru personajul lui Danai Guira, Okoye.

Black Panther: Wakanda Forever va avea premiera în săli pe 11 noiembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Letitia Wright, Black Panther: Wakanda Forever, Black Panther

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 7 noiembrie 2021 16:58
dupa toate declaratiile despre vaccin, nu prea mai este preferata tuturor fanilor,dar karma si-a facut mai bine treaba

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells