Recomandări TV 21-27 martie: film indian, comedie interzisă sub 18 ani, SF cu zombi, plus Kung Fu Panda

de Gloria Sauciuc în 21 Mar 2016
O săptămână pentru toate gusturile pe micul ecran

Începutul de săptămână este al recomandărilor TV. Vă propunem astăzi o serie de producții ce acoperă mai multe genuri, pentru gusturi cât mai diversificate. Dacă nu e nimic pe gustul vostru, dintre propunerile de mai jos, răsfoiți secțiunile „Filme la TV” sau „Seriale TV” pentru a vedea oferta completă a posturilor.

Film cu Salman Khan. „Sângele apă nu se face

luni, 21 martie, ora 20.35,  Bollywood HD

Trei fraţi se luptă mereu între ei şi participă la jocuri pentru a moşteni averea tatălui lor. Când în viaţa lor intervine Anushka şi îi învaţă că relaţia dintre oameni are o putere mai mare decât banii, cei trei fraţi îşi schimbă atitudinea. În rolurile principale: Salman Khan, Anil Kapoor, Zayed Khan, Katrina Kaif.

Comedie nerecomandată sub 18 ani. Smart People

marți, 22 martie, ora 21.35, TV1000

De când a murit soţia lui, Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid), un profesor în vârstă, a devenit foarte sarcastic şi preocupat de sine. Şi-a îndepărtat fiul (Ashton Holmes), iar fiica lui (Ellen Paige) a devenit, datorită lui, o persoană excesiv de ambiţioasă, fără prieteni. Deşi Lawrence nu crede că ar mai putea fi surprins de ceva, viaţa lui se schimbă radical după ce se îndrăgosteşte de o fostă elevă (Sarah Jessica Parker), iar fratele ei vitreg (Thomas Haden Church) vine la uşa lui în căutarea unui loc în care să poată sta. Deşi Lawrence s-a bazat mereu pe inteligenţă ca să iasă din impas în trecut, acum e nevoie de mai mult decât atât ca să treacă peste momentul dificil şi situaţia haotică. Distribuţia: Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Ellen Page, Christine Lahti şi mai multe.

Telecinemateca. „Moștenitoarea

miercuri, 23 martie,  ora 19.50,  TVR 2

Bazat pe romanul „Piaţa Washington” de Henry James. Catherine Sloper e o tânără timidă şi retrasă, care trăieşte în umbra tatălui ei, personaj dominator şi foarte înstărit. Ca moştenitoare a acestuia, Catherine poate deveni ţinta vânătorilor de avere; de aceea, când chipeşul Morris Townsend reuşeşte să cucerească inima fetei, bătrânul Sloper îl bănuieşte imediat de intenţii necinstite. Film prezentat de Radu F. Alexandru

Documentar „Valkyrie: The Plot To Kill Hitler

joi,  24 martie, ora 11.25,  AMC

Filmul Fiul lui Saul, plasat în lagărul de la Auschwitz rulează în cinematografe, și iată că pe micul ecran putem urmări Valkyrie: Atentatul împotriva lui Hitler, ce aduce la viață evenimentele care s-au petrecut înainte și în data de 20 iulie 1944, folosindu-se de interviuri cu supraviețuitori, rude, martori oculari și istorici.

Aventuri/fantasy. „Autostrada 60

vineri, 25 martie, ora 23.10,  TVR 2

Neal Oliver tocmai şi-a serbat a 22-a aniversare şi e total nehotărât asupra viitorului: pasiunea lui pentru pictură intră în contradicţie cu dorinţa tatălui său de a face din el un avocat de succes, iar prietena actuală e mai mult pe placul părinţilor, decât pe placul lui. Viaţa băiatului ia o întorsătură neaşteptată prin apariţia lui O.W. Grant, personaj misterios care le îndeplineşte câte o dorinţă celor care îi ies în cale. Pentru că Neal îşi doreşte răspunsuri, el trebuie să pornească pe o autostradă inexistentă, spre un oraş inexistent, într-o călătorie menită să-l conducă la fata visurilor sale.

Soft-SF. „Iubitul meu e zombi”

sâmbătă,  26 martie, ora 22.10,  ProCinema

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toţi locuitorii planetei sunt transformaţi în zombi însetaţi de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravieţuitori este nevoit să se ascundă mereu şi să caute noi metode de apărare în faţa atacurilor imprevizibilelor creaturi. Tocmai într-o astfel de confruntare, Julie, una dintre supravieţuitoare, este salvată de la moarte de către R., un zombi neobişnuit de prietenos, în ciuda aspectului înfricoşător. Pe măsură ce se apropie de tânără, R. devine din ce în ce mai uman, dând astfel naştere speranţei că există o vindecare pentru toţi cei afectaţi de epidemie. Dragostea ar putea fi remediul.

Animație. „Kung Fu Panda

Duminică, 27 martie, ora 20, Antena 1

În cinematografe putem urmări Kung Fu Panda 3, dar iată că pe micul ecran putem să vedem cum au început aventurile eroului durduliu. Po the Panda este un sărman ospătar într-un restaurant de tăieţei înnebunit după karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport. De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneş animal din întreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece duşmani puternici sunt la graniţele ţării, iar toate speranţele se adună în profeţia care îl desemnează tocmai pe Po drept „Alesul” pentru a salva situaţia. Un grup de maeştri în arte marţiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneş într-un luptător, înainte de a fi prea târziu.

 

Exploreaza subiecte similare:

Salman Khan, Yuvvraaj, Smart People, The Heiress, Valkyrie: The Plot to Kill Hitler, Interstate 60, Son of Saul, Kung Fu Panda

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 martie 2016 20:44
Cred ca ma intereseaza mai mult un fantasy...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells