Reboot-ul lui Tomb Rider, forţe proaspete. Iată cine a fost ales în scaunul regizoral

de Cristina Grigore în 18 Nov 2015
Scenaristul lui Transformers 5 ar putea finaliza noua aventură a Larei Croft

Odată cu lansarea unui nou joc video Tomb Rider – şi relansarea popularei francize – Hollywood-ul şi-a îndreptat atenţia spre un reboot al seriei de filme cu acelaşi nume, în speranţa că va reuşi să aducă pe marile ecrane o nouă aventură a Larei Croft cel puţin la fel de reuşită ca jocul video din 2013. După ce au încercat mai multe variante de regizori şi scenarişti, Warner Bros. şi MGM l-au numit în scaunul regizoral pe norvegianul Roar Uthaug, scrie TheHollywoodReporter.com.

Cineastul, al cărui ultim film, Wave – un „disaster film”, despre un tzunami ce loveşte Norvegia – urmează să fie prezentat Academiei Americane pentru a fi inclus la Oscar în categoria Cel mai bun film străin, ar fi astfel la prima sa peliculă în limba engleză. Cât despre scenariul noului Tomb Rider, acesta ar putea fi încredinţat lui Geneva Robertson-Dworet (Transformers 5), după ce a trecut prin mâinile lui Marti Nixon, producătorul executiv al lui Buffy the Vampire Slayer şi ale lui Evan Daugherty, scenaristul lui Snow White and the Huntsman.

Povestea noului film nu a fost încă dezvăluită, însă ideea de bază se menţine în zona primei aventuri a curajoasei, atrăgătoarei şi pline de resurse eroine. Căutările actriţei ce o va interpreta pe Lara Croft sunt pe cale să înceapă. În filmele din 2001 şi 20013 (Lara Croft: Tomb Rider şi Lara Croft Tomb Rider: Cradle of Life), protagonista a fost jucată de Angelina Jolie.

Exploreaza subiecte similare:

Roar Uthaug, Geneva Robertson-Dworet, Lara Croft: Tomb Raider, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 18 noiembrie 2015 11:47
vai de capul meu tert
Han_Solo pe 18 noiembrie 2015 12:29
De cand scenaristul lui Transformers 5 (ca si oricare din ele de altfel) inspira incredere? Eu speram ca cei responsabili de T5 sunt someri acuma.
Han_Solo pe 18 noiembrie 2015 12:30
Scz, eu ma refeream la Transformers 4, 5 nu o aparut inca.
airbender pe 18 noiembrie 2015 12:59
as prefera sa le vad pe chloe grace moretz sau cara delevigne!! :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells