Procesul intentat de către Johnny Depp fostei soții, Amber Heard, începe cu afirmații șocante

de Marina Florea în 14 Apr 2022
Depp își dă în judecată fosta soție datorită unui articol din Washington Post în care aceasta s-a descris drept „imaginea abuzului domestic”

Procesul de defăimare intentat de către Johnny Depp fostei soții Amber Heard a început pe 12 aprilie în Virginia, scoțând la iveală detalii șocante despre viața de cuplu a celor doi, scrie consequence.net.

Depp a dat-o în judecată pe Heard în 2019 pentru 50 de milioane de dolari pentru postarea din Washington Post în care a menținut acuzațiile la adresa fostului ei soț, ea descriindu-se drept „o persoană publică care reprezintă acum abuzul familial”. Deși Heard nu l-a numit pe Depp, nici nu a dat detalii privind abuzul, avocații lui Depp au acuzat-o că a falsificat fapte pentru a-i face rău carierei actorului și pentru a-și promova propria carieră. Acest acuzații au făcut-o pe Heard să intenteze propriul contra-proces pentru 100 de milioane de dolari. După ce actorul a pierdut un proces de calomnie împotriva cotidianului The Sun în noiembrie 2020, procesul de acum, din Virginia, reprezintă a doua ocazie pentru Depp să respingă acuzațiile de abuz ale lui Heard. Juriul va judecat dovezile. Printre martori se numără James Franco și Elon Musk, care vor depune mărturie de partea lui Heard, în timp ce Paul Bettany va face același lucru pentru Depp.

Heard a dat mărturie că Franco a întrebat-o despre vânătăile de pe corp după un incident al actriței cu Depp. Între timp, Depp a susținut că Heard ar fi avut o aventură cu Musk nu mai târziu de „o lună” după divorțul lor din 2015. Bettany a fost tras în proces după o serie de mesaje cu Depp în care făceau afirmații controversate.

Primele declarații de marți au deschis calea unor controverse mai mari. În timp ce avocații lui Depp, Ben Chew și Camille Vasquez, au susținut că doveziel părții adverse sunt „o minciună”, avocații lui Heard susțin că aceasta ar fi fost abuzată de mai multe ori, și că aceasta va descrie abuzurile „în termenii cei mai expliciți și mai îngrozitori.”

În plus, avocata lui Heard susține că Depp și-ar fi agresat sexual soția, penetrând-o cu o sticlă de băutură în 2015 în timpul unei excursii în Australia, descrisă de actriță drept „o luare de ostatici de trei zile”. Situația s-ar fi repetat în Bahamas în decembrie 2015.

Echipa de avocați a lui Depp a descris mai târziu:„Aceste acuzații fictive nu au fost formulate de la primele acuzații ale lui Amber din 2016, și au apărut abia mai târziu, la un moment convenabil, atunci când a fost dată în judecată pentru defăimare după ce se descria drept o victimă a violenței sexuale”, susținea un purtător de cuvânt pentru publicația The Independent.

„Cuvintele sunt un factor cheie într-un caz de defăimare și, în mod convenabil, declarația a venit după aceea. Aceasta urmează un tipar al afirmațiilor ei mincinoase, care continuă să se modifice în timp pentru a impresiona opinia publică, un gest pe care Amber îl stăpânește și îl folosește pentru a câștiga simpatia publicului...”

 

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Amber Heard, The Rum Diary

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells