Primul trailer oficial şi postere-portret pentru Transformers: Age of Extinction

de Cinemagia în 5 Mar 2014
„Regulile s-au schimbat”, avertizează logo-ul acestora

După ce în luna februarie a acestui an Transformers: Age of Extinction se lansa în mediul online cu un teaser de 30 de secunde, iată că a venit vremea primului trailer oficial pentru filmul cu lansarea pe 27 iunie. Totodată, noi postere au fost date publicităţii.

Dacă am avut impresia că le-am văzut pe toate în trilogie, iată că cel de-al patrulea film împinge lucrurile până într-acolo încât apariţia pământeană a extratereştrilor nu este doar sub formă de camioane şi roboţi. Intră în scenă (şi în luptă) dinozauri metalici, plus reptile zburătoare (Archaeopteryx robotic?), totul într-un spectacol captivant şi deconcentrant cu noile personaje-cheie ai filmului, Dinoboţii. Acest al patrulea film va aduce cu siguranţă apocalipsa pe marile noastre ecrane în luna iunie. Oamenii par condamnaţi şla extincţie în faţa ameninţării robotice.

După ce a fost lansat ieri posterul lui Transformers: Age of Extinction ce îl are în prim-plan pe Mark Wahlberg, unul dintre „greii” din distribuția filmului, ce joacă rolul lui Cade Yeager, iată că avem acum și posterele-portret ale lui Tessa Teager (Nicola Peltz) și Shane Dyson (Jack Reynor), preluate de pe impawards.com.

Detaliile despre acțiunea filmului sunt încă ținute secrete, tot ce știm până acum este că în film Reynor va fi un pilot de curse, Peltz va fi iubita lui, iar Wahlberg tatăl acesteia. Logo-ul present pe afișele nou-lansate nu face decât să incite și mai mult fanii seriei: ,,Regulile s-au schimbat”, anunță acesta.

Transformers: Age of Extinction se va lansa la noi pe 27 iunie 2014. Din distribuţia filmului mai fac parte: Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing şi T.J. Miller.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, T.J. Miller

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 martie 2014 09:59
A aparut trailerul, care pe mine m-a dezamagit. Nu vad nicio schimbare fata de primele 3 filme, ba actiunea cred ca o sa fie foarte asemanatoare cu cea din partea a 3-a... Probabil de-asta au si bagat dinobotii, ca sa aiba macar ceva diferit.
danny987 pe 5 martie 2014 11:07
de acord cu tine...
Han_Solo pe 6 martie 2014 14:24
Dinoboti au facut parte ddin "gasca" si in seria originala din anii "80, nu sunt ceva nou sau diferit.
cristi23 pe 5 martie 2014 10:59
posterele si trailerul arata promitatoare.......abia astept filmul..
zeno.marin pe 5 martie 2014 14:22
Din nou un film biografic dedicat lui Relu Fenechiu, astazi sub un nou titlu:
"Transformatoarele: varsta extinctoarelor".

legolas05 pe 5 martie 2014 14:38
Nu m-a impresionat deloc trailerul,cum spunea si Bayard este foarte asemanator cu celelalte doar are dinobotii in plus.Oricum,se vede ca are efecte bune.
MikkaelWolfganger pe 5 martie 2014 15:41
Faza aia in care se confrunta OP cu dinocrocobaurulul ala e de-a dreptul tampa.Ah si normal ca se aseamana cu celelalte ca doar nu credeati ca isi va descoperi Michael Bay latura artistica peste noapte -_-.Probabil tocmai pentru ca se aseamana cu precedentele va rupe la box-office :)).
zeno.marin pe 5 martie 2014 15:58
...Michael eBay, te rog!
radurex25 pe 5 martie 2014 20:47
dino botii au aparut inca din prima serie transformers, nush aici ce origini au, dar acolo au fost construite de alti doi autoboti; o, si grimlock (mecha-rex ala din trailer) are probleme cu temperamentul si obisnuieste sa-l nesocoteasca pe OP
radurex25 pe 5 martie 2014 20:48
mama, ce de critici; SIT DOWN AND ENJOY THE MAYHEM; daca tineti mortisi sa vedeti o serie transformers cu storyline ca lumea ci character developent, utati-va la prime; dar 80% din ce ce critica sigur sunt aici doar sa troleze
alex_il_fenomeno pe 21 martie 2014 18:01
Sigur a meritat asteptarea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells