Primul trailer Night Hunter, cu Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario: tenebros

de Gloria Sauciuc în 9 Iun 2019
Un polițist versat (Ben Kingsley), polițiștii din echipa lui, plus un justițiar local sunt cu toții prinși într-un joc periculos cu un fost delincvent

Night Hunter, un thriller cu accente tenebroase, are trailer oficial. Acest nou film polițist, cu titlul inițial de Nomis, are regia și scenariul semnate de către regizorul britanic David Raymond, care își face debutul regizoral acum, după un scurtmetraj, scrie publicația The Wrap.

Filmul are ca subiect ancheta unui departament de poliție, sub conducerea detectivului jucat de Ben Kingsley, prins într-un joc periculos care mai implică un erou negativ, un bărbat cu un trecut pătat, un criminal implicat în răpiri de femei, dar și un justițiar local care încearcă să îndrepte lucrurile. Faptele par totuși să fie mai complexe, cu mai multe turnuri și răsturnări de situație. Situația pare din trailer că va scăpa de sub control.

Distribuția este impresionantă: Ben Kingsley, Alexandra Daddario, Henry Cavill, Minka Kelly, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Sara Thompson, Eliana Jones, Emma Tremblay, Brendan Fletcher și Mpho Koaho.

Filmul pare să urmeze linia lui The Snowman sau The Girl with the Dragon Tattoo, despre oameni bolnavi psihic care abuzează de femei, și despre cei care luptă să îi oprească.

Iată sinopsisul pentru Night Hunter: Un polițist versat (Ben Kingsley), polițiștii din echipa lui, plus un justițiar local sunt cu toții prinși într-un joc periculos cu un fost delincvent arestat de curând, cu un trecut de răpiri și crime.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Los Angeles anul trecut, fiind programată premiera în Europa toamna aceasta.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Kingsley, Alexandra Daddario, Henry Cavill, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Sara Thompson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells