Primele reacții la Cruella: O îndrăzneață poveste despre originile personajului

de Marina Florea în 16 Mai 2021
Un film marca Disney, cu Emma Stone }n rol titular

Au apărut primele cronici pentru povestea semnată de către regizorul Craig Gillespie despre celebra eroină negativă Cruella de Vil de la Disney, iar filmul pare să fie un câștigător, scrie IndieWire. Emma Stone a fost lăudată pentru abordarea ei ce reflectă ciudățeniile personajului. Emma Thompson a mai fost lăudată pentru rolul Baronesei von Hellman, șefa unei case de modă extreme dar și o renumită legendă a modei.

Iată primele reacții mai jos. 

„Cruella este unul dintre cele mai puternice remake-uri live-action care oferă o nouă poveste de origine pentru o nouă vârstă, plus o paradă a unor vestimentații ce taie răsuflarea. Emma Stone ține publicul țintuit în rolul titular, pe măsură ce se dedică personajului ei negativ într-un rol neînfricat și îndrăzneț. „Emma Stone joacă excelent. #Cruella este o poveste strălucită despre originea unui personaj. Nu o veți uita pe #Cruella Emmei Stone și nici pe Baroneasa Emmei Thompson”, scrie Jazz Tangcay, colaborator Variety. „Cruella ar putea fi cea mai mare surpriză a verii. Îndrăzneață, întunecată dar și minunat de opusă oricărui personaj Disney”, scrie weliveentertainment.com.

„Emma Stone este perfecțiunea în sine în rolul Cruellei. Părul și machiajul, scenografia și costumele sunt pariuri sigure pentru nominalizarea la Oscar. Paul Walter Hauser este excelent iar câinele Winks adorabil”, scrie canalul de YouTube „Beyond The Trailer”. „În general nu sunt interesat de remake-urile live action și de poveștile despre originea eroilor negativi dar .... am văzut-o pe #Cruella și este a naibii de bună. Știe să îmi dea peste față astfel încât e roșie ca sfecla și la o zi după. Dacă Diavolul se îmbracă de la Prada plus The Witches și Death Becomes Her sunt genul tău, trebuie să îl vezi”, scrie redactorul-sef al rottentomatoes.com

„Cruella este o plăcere să o urmărești, ținând cont de plăcerea vizionării, de costumele excelente și de un soundtrack epopeic. Emma Stone și Emma Thompson sunt malefice dar și amuzante, și reușesc să facă filmul unul memorabil. De asemenea, Paul Walter Hauser captivează. Filmul e un fel de Diavolul se îmbracă de la Prada făcut de Disney”, scrie Fandango. „Cruella este primul film obligatoriu de văzut al verii: o poveste subversivă plină de imaginație care este delicioasă, amuzantă și plină de o măiestrie extraordinară”, scrie IndieWire.

Sinopsisul la Disney pentru Cruella spune: În Londra anilor 70, tânăra designer de modă Estella de Vil devine obsedată de pieile de câine, mai ales de dalmațieni, până când ajunge în cele din urmă o legendă nemiloasă și sinistră cunoscută drept Cruella. Asemenea altor producători independenți de film, Gillespie și-a transformat succesul cu acest film independent într-un succes major Disney.

Regizorul a mai colaborat cu Disney pentru încă două proiecte: The Finest Hours și Million Dollar Arm, deși niciunul dintre cele două nu a fost un succes de box-office. Din distribuție mai fac parte Joel Fry, Paul Walter Hauser (care reia colaborarea cu Gillespie după I, Tonya), Emily Beecham și Mark Strong.

Scenaristul de Oscar Tony McNamara a semnat scenariul la Cruella împreună cu Dana Fox după o poveste semnată de către autoarea Aline Brosh McKenna (Crazy Ex-Girlfriend), de scenarista Kelly Marcel (Fifty Shades of Grey și Venom) și de actorul din Togetherness Steve Zissis. Glen Closse, care a jucat-o pe Cruella de Vil în remake-ul live-action-ul din 1996 la 101 Dalmațieni este producător executiv pentru Cruella. Cruella va avea premiera în sălile de cinema și pe Disney+ pe 28 mai 2021 în Statele Unite.

Exploreaza subiecte similare:

Craig Gillespie, Emma Stone, Cruella 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells