Primele imagini cu Liam Neeson în Taken 3

de Cristina Grigore în 24 Sep 2014
Filmul apare şi în cinematografele noastre pe 9 ianuarie 2015

Cei de la USA Today au publicat ieri primele imagini din cea de-a treia parte a francizei Taken, în care apar Liam Neeson, Maggie Grace şi Forest Whitaker.

În noul film, Bryan Mills (Neeson) devine cel urmărit, după ce îi este înscenată moartea unei persoane apropiate. „Trebuie să fug şi să mă ascund nu doar de către autorităţi, ci şi de către unele părţi nu tocmai fidele legii”, a explicat actorul. „Bryan Mills şi-a servit cu loialitate ţara, iar acum până şi apărătorii legii se află pe urmele lui”, a continuat actorul.

Taken 3 îl are la cârmă pe Olivier Megaton (Taken 2) şi este programat să apară şi în cinematografele noastre pe 9 ianuarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Taken 3, Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adyy95 pe 24 septembrie 2014 09:20
Trebuiau sa ramana cu primele doua, de la primul film pana la al doilea este o diferenta majora, sper sa nu se mentina pe panta descendenta in continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells