Premierele săptămânii 17-23 iulie 2015

de Ştefan Dobroiu în 17 Iul 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Al treilea weekend al lunii vine cu propuneri ce ar putea împărţi pe sexe publicul cinematografelor. Spectatoarele au toate şansele să fie atrase de coregrafiile lui Channing Tatum, în timp ce spectatorii vor intra alături, să vadă cum Paul Rudd îşi micşorează dimensiunile până la cele ale unei furnici. Ne e şi greu să ne prevestim care va fi campionul românesc al weekend-ului! Iată recomandările săptămânii.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Ant-Man
Studiourile Marvel au arătat că pot naviga în mai multe direcţii cu filmele lor foarte diferite, iar Ant-Man nu pare să facă excepţie, propunându-l pe actorul de comedie Paul Rudd în ataşantul rol al lui Scott Long, un fost puşcăriaş ce primeşte şansa de a-şi spăla numele şi de a face bine. Criticii au etichetat Ant-Man drept filmul Marvel cel mai potrivit pentru întreaga familie, detaliu confirmat şi de ratingul "Audienţă generală" primit de la CNC. Un alt mare punct de atracţie al filmului sunt efectele speciale care profită de extraordinara abilitate a lui Ant-Man de a-şi reduce dimensiunile până la cele ale unei furnici pentru a ne prezenta o viziune "ultra-macro" asupra a ceea ce ne înconjoară.

Magic Mike XXL
Acum trei ani Magic Mike era o plăcută surpriză şi cu siguranţă mulţi se bucură că aventura stripperului interpretat de Channing Tatum continuă. De această dată lucrurile sunt cam albastre pentru trupa de dansatori deja întâlnită în primul film: în pragul dezmembrării, Regii din Tampa pregătesc un ultim spectacol incendiar şi îl conving pe Magic Mike să se întoarcă în grup. Andie MacDowell, Elizabeth Banks şi Jada Pinkett Smith echilibrează cantitatea gigantică de testosteron de pe ecran.

Ce film vei vedea săptămâna aceasta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Paul Rudd, Channing Tatum, Ant-Man, Magic Mike XXL

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells