Premierele săptămânii 17-23 februarie 2017

de Ştefan Dobroiu în 17 Feb 2017
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Deşi va trebui să aşteptăm luna martie pentru a vedea filme cu mare potenţial de public precum Logan, Frumoasa şi Bestia şi Kong: Skull Island, iată că a doua jumătate a lunii februarie nu duce lipsă de titluri atractive. Îl revedem pe Keanu Reeves reconfirmându-şi renumele de star al filmului de acţiune şi pe regizorul Gore Verbinski revenind la extravaganţele vizuale. O apreciată producţie europeană şi o nouă parte a unei celebre trilogii horror completează oferta săptămânii, numai bună ca să te dregi după siropul de Ziua Îndrăgostiţilor. Iată recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

John Wick 2
După marele eşec 47 Ronin, Keanu Reeves revenea în atenţie în 2014 cu un action independent ce-l reconfirma, la 50 de ani, drept un star al genului. Un sequel era inevitabil, iar acum se vorbeşte despre realizarea unui serial TV cu tot mai popularul erou în centrul atenţiei. Până îl vedem pe micile ecrane, Ion Fitil îşi face de cap la Roma, unde înfruntă o adevărată armată de asasini. Dacă în primul film numărul victimelor se ridica la peste 70, aşa cum s-au grăbit fanii să socotească, în sequel numărul este chiar mai mare, iar principalele laude vizează inventivitatea cu care scenariul elimină oponenţii eroului. Deşi foloseşte o reţetă evidentă, cascadoriile, urmăririle şi violente confruntări corp la corp au toate şansele să-i vindece pe fanii genului action de siropul îndurat de Ziua Îndrăgostiţilor.

A Cure for Wellness/O terapie pentru viaţă
După ce aproape şi-a încheiat cariera regizând pentru Disney costisitorul eşec de casă Lone Ranger, Gore Verbinski (Piraţii din Caraibe) revine în atenţie cu thrillerul psihologic O terapie pentru viaţă. Acesta îl are în centrul atenţiei pe Lockhart (Dane DeHaan), un tânăr şi promiţător angajat al unei companii al cărei preşedinte a fost închis într-un sanatoriu din Alpii elveţieni. Însărcinat să-l readucă în "civilizaţie", Lockhart ajunge la centrul condus de doctorul Heinreich Volmer (Jason Isaacs), unde are parte de surprize, devenind el însuşi pacient. Lăudat pentru stilul vizual şi pentru extravaganţele scenografice, filmului i s-au reproşat durata excesivă (peste două ore) şi haosul din scenariu.

Rings/Avertizarea 3
La anul se împlinesc două decenii de la premiera originalului japonez regizat de Hideo Nakata. Iniţial anunţat pentru octombrie 2016, Rings îşi sperie publicul de-abia acum cu o revizitare a mitologiei Samarei, bântuitorul personaj care a provocat atâtea probleme cu malefica sa casetă video. În centrul atenţiei este Julia (Matilda Lutz), o tânără care descoperă indicii despre cruntul destin al fetei şi începe o investigaţie, încercând în acelaşi timp să anuleze blestemul. Johnny Galecki, starul serialului The Bing Bang Theory, şi Vincent D'Onofrio joacă roluri secundare în acest film pe care criticii s-au grăbit să-l desfiinţeze.

Belgica
Lansat anul trecut în competiţia festivalului de la Sundance şi câştigător al premiului pentru regie, Belgica a întâlnit publicul din România în închiderea festivalului Transilvania. Povestea a doi fraţi din oraşul belgian Ghent, care deschid Belgica, un club ce va deveni fundalul unor extraordinare petreceri, este ritmată de melodiile formaţiei belgiene Soulwax, melodii reunite într-unul din cele mai lăudate soundtrack-uri realizate vreodată pentru un film european.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Rings, A cure for wellness, John Wick: Chapter 2, Belgica, Kong: Skull Island, Logan, Beauty and the Beast

Alte știri din cinema

Ben Stiller se desparte de soţia sa, după 17 ani de căsnicie

Christine Taylor şi Ben Stiller au jucat împreună în: Zoolander, Dodgeball, Tropic Thunder şi Zoolander 2

Rihanna a refuzat să cânte la Festivalul de Film de la Cannes

Vedeta a dorit să se axeze pe cariera actoricească şi să promoveze la festival această latură profesională

X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

The Boss Baby va avea o continuare

Alec Baldwin revine ca voce în animaţia DreamWorks din 2021

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback