Personajul lui Chiwetel Ejiofor din Doctor Strange a fost dezvăluit

de Gloria Sauciuc în 14 Iun 2015
Acționează ca un fel de contrapunct rău al lui Doctor Strange, înzestrat cu puteri similare

Chiwetel Ejiofor nu a fost confirmat oficial ca făcând parte din filmul Marvel Doctor Strange, dar zvonurile îl plasează în postura de „rău”, iar Deadline a dezvăluit personajul pe care îl va juca starul din 12 ani de sclavie.

Dacă negocierile vor avea succes, Ejiofor îl va juca pe Baron Mordo, unul dintre antagoniștii principali din seria de benzi desenate. În benzile desenate, Mordo este un elev al lui The Ancient One/Cel din Vechime, care acționează ca un fel de contrapunct rău al lui Doctor Strange, înzestrat cu puteri similare.

Cu toate acestea, Deadline sugerează că versiunea din film a lui Mordo poate fi semnificativ diferită, descriind această întruchipare ca „un amalgam de personaje culese din mitologia lui Doctor Strange”. Aceasta pare a se potrivi cu abordarea rapidă și liberă a materialului sursă făcută de regizorul Scott Derrickson, care deja a distribuit-o pe Tilda Swinton în rolul tradițional masculin al Celui din Vechime.

Presupunând că Ejiofor ajunge la un acord cu Marvel, aceasta înseamnă un trio cu greutate! Cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, Doctore Strange va fi lansat în Marea Britanie pe 28 octombrie 2016 , iar în SUA pe 4 noiembrie 2016.

Sursa foto: celluloidandcigaretteburns.blogspot.com

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 14 iunie 2015 22:50
In imagine, personajul din stanga e Baron Mordo, dar cel din dreapta e Doctor Voodoo...
Cristian-Marius-Matei pe 15 iunie 2015 20:35
deja l am scos de pe lista, cu un negru in rolul lu Mordo originalul fiind de natura caucaziana, care nu cred ca o sa aibe mare credibilitate si cu o femeie in rol de "Mare Vrajitor" ...pacat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells