Orlando Bloom apare nud în thriller-ul poliţist Zulu

de Cristina Grigore în 15 Oct 2013
Actorul a dezvăluit că şi-a petrecut mai multe zile la filmări purtând doar o şosetă...

Actorul Orlando Bloom a vorbit într-o emisiune TV, talk-show-ul televiziunii prin cablu Bravo - „Watch What Happens Live”, despre rolul din ultimul său film, Zulu, o partitură provocatoare, în special datorită secvenţelor în care a trebuit să apară în faţa camerelor complet gol.

„La începutul acestui an am petrecut în jur de şapte zile purtând doar o şosetă pe penis. Asta pentru că a trebuit să apar nud” a dezvăluit actorul de 36 de ani.

„Este vorba de un film intitulat Zulu, în care protagonist sunt eu, alături de Forest Whitaker. Are la cârmă un regizor francez grozav pe nume Jerome Salle. Filmul a fost proiectat în premieră la Cannes”, a continuat Bloom.

Acţiunea peliculei are loc în era Apartheid-ului, în Cape Town, unde personajele interpretate de Bloom şi Whitaker sunt poliţişti ce investighează moartea unei fete de 18 ani. Ali Sokhela, al lui Whitaker, a scăpat de la moarte din mâinile unei organizaţii politice militante pe când era copil, ulterior devenind şeful Diviziei „Omucideri” din Cape Town. El face echipă cu „un polițist alb cu voinţă proprie”, pentru a investiga moartea fetei, dar şi pentru a afla cine şi de ce a ucis-o.

Scenariul, semnat de Salle şi Jule Rappaneau, a fost adaptat după un roman cu acelaşi nume de Caryl Ferey. Lansarea lui Zulu va avea loc pe 4 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Orlando Bloom, Zulu, Forest Whitaker, Jérôme Salle, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 15 octombrie 2013 16:01
Intrebarea e :soseta era flausata ?
alex_il_fenomeno pe 15 noiembrie 2013 14:55
O mica reclama subtila, cred ca femeile il voi astepta si mai mult acum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells