Nominalizările la People’s Choice Awards 2015

de Cristina Grigore în 5 Nov 2014
Shailene Woodley, Channing Tatum şi Jennifer Lawrence, printre favoriţi

Lista nominalizărilor la People’s Choice Awards 2015 a fost dezvăluită ieri pe site-ul evenimentului, iar printre nominalizaţi se află Shailene Woodley, Channing Tatum, dar şi starul lui The Hunger Games, Jennifer Lawrence.

Woodley s-a ales cu patru nominalizări, inclusiv cu cel pentru Cea mai apreciată actriţă într-o dramă şi Cea mai apreciată actriţă într-un film de acţiune. Rolurile din Divergent şi The Fault in Our Stars i-au adus de asemenea o nominalizare la categoria Cel mai apreciat duo într-un film.

Channing Tatum, vedeta lui 22 Jump Street, a primit cele mai multe nominalizări din tabăra actorilor, printre care cele pentru Actorul de Film Favorit, şi Cel mai apreciat actor într-o comedie. Este nominalizat şi la categoria Cel mai apreciat duo într-un film, alături de Johan Hill.

Jennifer Lawrence, starul lui The Hunger Games apare la categoria Cea mai apreciată actriţă de acţiune şi se luptă pentru un premiu la secţiunea Actriţa de film favorită cu Angelina Jolie, Emma Stone, Scarlett Johansson şi Melissa McCarthy.

Grey's Anatomy, Supernatural şi The Vampire Diaries sunt concurente pe partea de TV. Ultimele două titluri apar şi în categoria producţiilor TV SF/Fantasy, în vreme ce Grey's Anatomy se confruntă cu Scandal, Revenge, Chicago Fire şi Downton Abbey la categoria Cea mai apreciată dramă TV. Cât de spre actriţele aflate în cursă la această categorie, acestea sunt Kerry Washington, Hayden Panettiere, Alyssa Milano şi Ellen Pompeo alături de Emily VanCamp,.

Exploreaza subiecte similare:

Shailene Woodley, Channing Tatum, Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Emma Stone, Scarlett Johansson, Melissa McCarthy, Grey's Anatomy, supernatural, The Vampire Diaries, scandal, Revenge, Chicago Fire, Downton Abbey, Kerry Washington, Hayden Panettiere, Alyssa Milano, Ellen Pompeo, Emily VanCamp, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells