Minionii, primul film de animație în sala 4DX

23 Iul 2015
Copii sub 4 ani sau sub un metru înălțime nu au voie în sala 4DX
Minionii sunt, pentru a doua săptămână consecutiv, în fruntea boxoffice-ului românesc...

Minionii, unul din cele mai așteptate filme de animație din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat - începând cu data de 24 iulie - în sala dotată cu tehnologia  4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Tehnologia 4DX amplifică momentele comice din film, astfel încât spectatorii se vor bucura de fiecare scenă în parte. De exemplu, în scena în care un minion se prăbușește sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sală se mișcă în sus și în jos, iar mișcările sunt combinate cu adieri de vânt, pentru a conferi o senzație amuzantă greșelii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbărețe și cu un simț al umorului invers proporțional cu mărimea lor,  sunt de-a dreptul irezistibile. Când Bob sare de bucurie și chicotește în jurul patului său, scaunele din sală vibrează, iar spectatorii vor simți întocmai bucuria lui Bob. Iar când minionii se ciocnesc unul de altul, audiența va avea aceeași senzație ca și micuții eroi din film.

Cu scopul de a duce distracția la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticăloasă pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, când ea apare în fața minionilor cu rochia roșie, audiența va simți mișcările verticale puternice generate de mișcarea faldurilor rochiei în sus și în jos, în față și în spate. Spre deosebire de minioni, a căror prezență este însoțită de un legănat timid al scaunelor, când frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se mișcă puternic.

Cine nu are voie în sala 4DX

Anumite categorii de persoane nu au voie să participe la proiecție: cardiacii, cei cu afecțiuni ale sistemului locomotor, în special cu afecțiuni ale coloanei, cei cu tensiune arterială, cu probleme de respirație sau alergii, femeile gravide,  copii sub 4 ani sau sub un metru înălțime, obezii de peste 120 kg. 

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de  vineri până miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat și dublat în limba română, programul fiind de vineri până joi la ora 11.50.

Preţurile biletelor pentru acest interval orar în sala 4DX sunt de luni până joi de 36 de lei (preț întreg) și 31 de lei (preț redus) pentru elevi, copii și pensionari. De vineri până duminică costul este de 43,5 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Exploreaza subiecte similare:

Minions

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bason pe 24 iulie 2015 15:43
Mai faceti mult reclama la acest nemaipomenit si incredibil 4DX? In fiecare saptamana aveti stire despre acesta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells