Michael Sheen, robot în SF-ul romantic Passengers

de Gloria Sauciuc în 19 Iul 2015
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt dețin rolurile principale

Michael Sheen urmează să se alăture lui Jennifer Lawrence şi lui Chris Pratt în SF-ul romantic Passengers, producţie a Sony. Morten Tyldum va semna regia, în timp ce scenaristul lui Doctor Strange, Jon Spaihts, semnează scenariul, scrie presa internațională.

Sony a achiziţionat drepturile pentru Passenger în luna decembrie a anului trecut. Passengers este plasat în viitor, pe o navă spaţială care transportă mii de pasageri într-o călătorie interstelară către o nouă planetă. Unul dintre pasageri se trezeşte din somnul criogenic cu 90 de ani înaintea celorlalţi şi se hotărăşte să trezească pe o altă pasageră: şi aşa ia naştere o poveste de dragoste.

Sheen va juca rolul robotului care călătoreşte alături de personajele lui Pratt şi ale lui Lawrence. Neal Moritz şi Ori Marmur semnează producţia, prin Moritz Original Films, alături de Michael Maher pentru Start Media şi de Stephen Hamel de la Company Films.

Proiectul are în spate o dezvoltare îndelungată: iniţial, Focus era în cărţi pentru a achiziţiona drepturile de difuzare pentru Statele Unite, Keanu Reeves fiind cooptat în 2014. Şi mai devreme, compania Weinstein Co. a renunţat la proiect după ce a achiziţionat iniţial drepturile. Atât Reese Witherspoon cât şi Rachel McAdams au făcut, la un moment dat, parte din proiect. Sheen joacă în serialul dramatic Masters of Sex de la Showtime. El este reprezentat de către ICM Partners şi de către Sanders Armstrong Caserta Management.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Sheen, Passengers

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells