Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

de Cristina Grigore în 18 Iun 2019
Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Debutul deloc impresionant al lui Men in Black: International la box office - filmul a strâns 30 milioane în acest week-end la debutul din Statele Unite - a fost pus de presă și de public pe seama problemelor ivite în timpul producției, dezvăluite de surse apropiate acesteia celor de la TheHollywoodReporter.com.

Potrivit informațiilor oferite, regizorul F. Gary Gray a amenințat în mai multe rânduri că renunță la proiect, din cauza unor divergențe de ordin creativ avute cu unul dintre producătorii mai vechi ai seriei, Walter Parkes.

Se pare că scenariul original al lui Art Marcum și Matt Holloway a fost mult mai îndrăzneț decât cel ajuns să fie realizat, luând în discuție teme precum imigrația și integrând în poveste villaini inspirați de imaginea trupei Beatles.

„Nu am fi atras staruri precum Chris Hemsworth și Tessa Thompson dacă scenariul nu ar fi fost bun”, a declarat una dintre surse. Însă Parkes a ținut să supervizeze rescrierea scenariului nu doar în stadiul de pre-producție, ci și în timpul filmărilor. Confuzia creată pe platou i-ar fi făcut pe Thompson și Hemsworth să își aducă proprii lor scenariști pentru replicile care îi priveau.

Cum Parker a intrat de mai multe ori pe terenul regizoral al lui Gray, acesta a amenințat că părăsește producția, însă a fost covins de studio să rămână. Cu toate acestea, Sony Pictures nu s-a implicat mai deloc în intermedierea conflictului între cei doi, iar din cele două versiuni montate, a fost aleasă ca finală cea a lui Parker.

Chiar dacă încasările nu sunt deloc îmbucurătoare pentru ultima peliculă Man in Black, la nivelul conducerii studioului există încă speranță: „Franciza Man in Black va fi reluată la un moment dat, fie sub formă de serial TV, fie într-un proiect pentru streaming, fie într-un alt film”.

Men in Black: International se lansează la noi pe 21 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Men in Black: International, F. Gary Gray, Chris Hemsworth, Tessa Thompson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells