Mark Wahlberg: noi proiecte

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2013
Află ce mai pregăteşte actorul din Pain & Gain

Este unul dintre cei mai constanţi actori de la Hollywood şi îmbină comediile de succes (Ted este cel mai bun exemplu) cu filmul de acţiune şi, mai nou, filmul SF. Află din materialul de mai jos proiectele de viitor ale actorului de văzut pe marile noastre ecrane, de miercurea viitoare, în noul film al lui Michael Bay, Pain & Gain.

Probabil că cel mai de succes proiect viitor al lui Wahlberg va fi Transformers 4, care ar trebui să înceapă filmările în iunie sau iulie pentru o premieră pe 27 iunie 2014. Puţine se ştiu despre subiectului sequelului, dar acesta renunţă la actorii principali din prima trilogie şi o ia practic de la zero, imprimând următoarelor filme o direcţie nouă. Mark Wahlberg va juca un rol principal, alături de Jack Reynor, actor irlandez ce a primit, la doar 22 de ani, un trofeu de interpretare la premiile industriei de film irlandeze pentru What Richard Did. Transformers 4 se va filma în SUA, Hong Kong şi China şi, dacă e să credem succintele informaţii date de Michael Bay despre subiect, va porni de la o "urmărire pe cinste".

Până la noi lupte între roboţi gigantici, Mark Wahlberg pregăteşte pentru lansare, la sfârşitul lui august, 2 Guns, în care face echipă cu Denzel Washington. Cei doi sunt poliţişti sub acoperire şi, fără să ştie unul de celălalt, jefuiesc împreună o bancă, pentru a se trezi ulterior vânaţi de o adevărată armată a mafiei. În ciuda unui trailer care insistă să prezinte fiecare moment interesant al filmului, 2 Guns ar putea fi o surpriză plăcută de vară, pentru că promite un melanj interesant de acţiune, umor şi răsturnări de situaţie.

Wahlberg se pregăteşte să filmeze şi Good Time Gang, care pare a încerca o formulă asemănătoare. Doi mercenari primesc misiunea de a descoperi unde se află un terorist periculos, dar totul se complică atunci când unul dintre protagonişti află că istoria sa personală şi cea a teroristului sunt legate în cel mai surprinzător mod cu putinţă. Faptul că al doilea rol principal este interpretat de Jonah Hill sugerează că formula se vrea o reîncercare a celei din 21 Jump Street, succes de casă al anului trecut al cărui sequel se află deja în pre-producţie pentru o premieră în 2014.

Wahlberg mai pregăteşte Ted 2, dorit pe ecrane în 2015, iar în acest moment aşteaptă rescrierea scenariului la Cocaine Cowboy, un thriller inspirat de aventurile reale ale lui Jon Roberts, un dealer de droguri din anii '70. Responsabil cu scenariul este William Monahan (The Departed), prin urmare sunt toate şansele ca materialul să fie unul de valoare.

De când a devenit cunoscut, actorul a început să şi producă o parte din proiectele sale, prin urmare tot achiziţionează noi scenarii cu potenţial, dar nu se ştie dacă va şi juca în filmele bazate pe ele. Dintre cele aproximativ zece scenarii cumpărate de Wahlberg, Avon Man ar putea deveni totuşi un proiect de viitor cu el ca actor, comedia având în centru un vânzător de maşini care intră în universul Avon şi, folosindu-se de şarmul infailibil, devine cel mai de succes reprezentant Avon. Iniţial în rol era dorit Hugh Jackman.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Wahlberg, Pain & Gain, Michael Bay, Jonah Hill, 21 Jump Street, Cocaine Cowboy, William Monahan, 2 Guns, Denzel Washington, Jack Reynor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 iunie 2013 11:32
De multe ori mi-a atras atentia... De abia astept sa il urmaresc in sfarsit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells