Margot Robbie pregătește Tank Girl

de Gloria Sauciuc în 10 Sep 2019
Tank Girl spune povestea lui Rebecca Buck, o femeie care conduce şi care trăieşte într-un tanc

Cu un număr de filme inspirate din cărţile de benzi desenate deja la activ, se pare că Margot Robbie e gata să continue adaptările pentru marele ecran. Actriţa şi producătoarea australiană a apărut deja în rolul lui Harley Quinn în Suicide Squad din 2016, şi urmează să îşi reia rolul în Birds of Prey care va apărea în februarie şi în sequel-ul The Suicide Squad din 2021. În plus, pe lângă rolul celebrei eroine negative, Robbie îi va da viaţă personajului Tank Girl, scrie https://comicbook.com.

Un personaj îndrăgit de benzi desenate, Tank Girl a mai apărut o dată în 1995, dar casa de producţie LuckyChap Entertainment a lui Robbie încearcă să mai dea o şansă ideei - una destinată publicului de azi.

Luni dimineaţă, Alan Martin, creatorul lui Tank Girl, a postat pe Twitter că Robbie şi echipa ei au achiziţionat drepturile asupra personajului, continuând: „Nu am fost contactaţi încă de cei implicaţi în proiect, aşadar nu suntem siguri dacă creatorii iniţiali vor avea un cuvând de spus”.

Aşadar, LuckyChap dezvoltă filmul cu Robbie în poziţia de producător, deşi nu ştim încă dacă Robbie va juca sau nu în film. Deocamdată, Robbie a semnat producţia filmelor I, Tonya, Terminal, Dreamland şi Birds of Prey jucând, de asemenea, în fiecare producţie, aşa că este de aşteptat să apară pe ecran şi în Tank Girl.

Primul film Tank Girl a avut premiera în 1995 şi a avut-o pe Lori Petty în rolul principal. Creat de Alan Martin şi Jamie Hewlett, Tank Girl spune povestea lui Rebecca Buck, o femeie care conduce şi care trăieşte într-un tanc. Margot Robbie o fi potrivită pentru rolul principal? Ce credeţi?

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Tank Girl

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells