Louis Leterrier, în discuții să semneze regia lui Fast X. Vin Diesel face probleme pe platoul de filmare

de Marina Florea în 3 Mai 2022
Cum va arăta ultimul film din seria Fast and the Furious cu un regizor nou?

Odată cu plecarea suprinzătoare a lui Justin Lin, fanii află la câteva zile după ce Lin a părăsit cel de-al zecelea film din serie că Universal Pictures cere cineastului Louis Leterrier să semneze regia pentru Fast X.

Leterrier are o biografie impresionantă din care fac parte primele două filme din seria Transporter, The Incredible Hulk din 2008, Now You See Me și The Dark Crystal: Age of Resistance.

Diverse surse afirmă că, deși este prima opțiune a studiourilor, există o problemă de disponibilitate, pe care Leterrier caută să o rezolve cu celelalte angajamente ale sale. La momentul publicării acestei știri, colaborarea încă nu a fost semnată.

Ruptura dintre Justin Lin și Fast X a fost cauzată de Vin Diesel pentru că acesta „întârzie la filmări. Nu știe replicile. Nu este în formă”, notează flickeringmyth.com unele zvonuri despre caz.

 Unul dintre producători susține că divergențele dintre Lin și Diesel merg până într-acolo încât Lin a fost dispus să renunțe la poziția de regizor a filmului, așadar la un onorariu situat între 10 și 20 de milioane de dolari.

Fast X are o distribuție din care fac parte Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Charlize Theron, dar și nou-veniții Jason Momoa și Brie Larson.

copyright foto ©UNIVERSAL/EVERETT COLLECTION

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells