Joaquin Phoenix nu se lasă afectat de aşteptările mari ale fanilor pentru Joker

de Cristina Grigore în 24 Aug 2018
Starul a fost cât se poate de explicit în legătură cu abordarea sa legată de populara partitură

A interpreta un personaj extrem de popular precum Joker nu este un lucru uşor, mai ales după ce performanţele altor actori care l-au portretizat au fost intens comentate – mai ales de către fani, pe reţelele de socializare. Dacă Heath Ledger a fost aclamat pentru interpretarea din The Dark Knight, nu la fel de apreciat a fost şi Jared Leto după Suicide Squad.

Întrebat dacă este afectat de aşteptările mari ale fanilor în legătură cu rolul lui Joker, pe care îl va readuce în sălile de cinema în filmul cu acelaşi nume ce va fi regizat de Todd Phillips, Joaquin Phoenix a spus: „Este ultimul lucru la care mă gândesc. Nu-mi prea pasă ce cred oamenii. Cui îi pasă? Modul în care abordez filmele este același, nu fac diferențe. Ceea ce mă interesează este regizorul şi impresia pe care mi-o lasă personajul”.

Potrivit GeeksWorldWide.com, scenariul lui Joker se va inspira, în mare parte, din viaţa de noapte a New York-ului, iar producţia va fi, cel mai probabil, nerecomandată minorilor. Lansarea filmului este programată pentru 4 octombrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Heath Ledger, Jared Leto, The Dark Knight, Suicide Squad, Todd Phillips, Joaquin Phoenix, Joker

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 24 august 2018 11:24
Cum sa spui asa ceva?Cum sa nu iti pese?Cand primesti un asemenea rol,trebuie sa fii foarte entuziasmat si sa il joci cat de bine poti.Nu sa declari ca modul de a aborda filmele e acelasi..Deja ma gandesc la inca un esec ..El il vede ca pe un simplu rol.Si asa il va juca,dupa cum spune.
JuanRuben pe 27 august 2018 16:00
Nu sunt de acord cu tine . Nici eu nu as juca pentru fani un rol si nu m-ar interesa atat de mult acest lucru. Pur si simplu as cauta "impresia pe care mi-o lasă personajul" . A dat deovada de maturitate si profesionalism prin raspunsul sau . Faptul ca te entuziasmezi pentru un astfel de rol poate sa nu iti aduca atata satisfactie pe cat de mult ar aduce daca ai fi matur , simplu si hotarat.
Dimz pe 24 august 2018 12:43
Bine tu, Joaquin ! Da-le jet fanilor =)))
carmen_angelus_romila pe 25 august 2018 08:23
Supunandu-te fidel indicatiilor regizorale, Joaquin Phoenix da dovada de inalt profesionalism, dar sa nu uite actorul, ca publicul este suveran...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells