Jared Leto îl va juca pe Morbius într-un film de sine stătător

de Gloria Sauciuc în 30 Iun 2018
Este un proiect al studioului Sony, ce dorește să își creeze propriul „univers” cinematografic, cu supereroi de bandă desenată din lumea lui Spider-Man

Jared Leto, care l-a portrerizat recent pe Joker în Suicide Squad, a semnat pentru rolul antieroului Morbius în propriul film, parte din universul Spider-Man, după cum relatează The Hollywood Reporter. Filmul cu Morbius va avea regia semnată de către Daniel Espinosa, cel care a mai regizat filmele Life și Safe House. Acesta va lucra pe un scenariu semnat Burk Sharpless și Matt Sazama, care au contribuit la seria Lost in Space pentru Netflix.

Morbius este un proiect al studioului Sony, ce dorește să își creeze propriul „univers” cinematografic, cu supereroii din lumea lui Spider-Man, ca o replică la universurile create de Marvel, DC și Fox (franciza X-Men).

Maleficul vampir Morbius, care a apărut pentru prima oară în 1971 în The Amazing Spider-Man, era cunoscut cândva drept Dr. Michael Morbius, asta înainte ca experiențele medicale făcute pe sine însuși să îl transforme într-un monstru însetat de sânge. Cu o forță neomenească și cu colți de vampir, acesta s-a luptat în numeroase rânduri cu Spider-Man, dar și-a creat totuși o imagine de personaj tragic, unul captiv în propriu său corp și care încearcă să își vindece setea de sânge. În cele din urmă, ca și Venom, Morbius a devenit un fel de antierou atunci când publicul a înțeles că nu este un personaj atât de rău.

Vom vedea, odată cu filmul Morbius, dacă antieroul se va lega de aventurile lui Spider-Man (Tom Holland). În timp ce Sony încă deține drepturile asupra seriei Spider-Man și asupra echipei sale de eroi negativi, Homecoming și Far From Home au fost produse în cooperare cu studiourile Marvel, acestea ocupându-se de partea creativă a acestor filme. Deocamdată, singurul film asupra căruia avem siguranță totală în cadrul universului Sony este Venom cu Tom Hardy, în timp ce Black Cat și Silver Sable au fost scoase de pe agendă pentru dezvoltări ulterioare. Mai mult, există un film Nightwatch în pregătire de la Spike Lee și Cheo Hodari Coker, dar și un potențial film despre Kraven Vânătorul - însă nu știm sigur dacă acestea se vor concretiza, scrie looper.com.

De asemenea, nu știm, pe termen lung, care sunt șansele unui univers al lui Spider-Man din care să lipsească eroul titular, însă în care oponenții săi să câștige teren. În orice caz, dacă totul merge bine, fanii benzilor desenate vor avea parte din belșug de Jared Leto. Între un film dedicat Joker-ului și acest film cu Morbius, Jared Leto pare să fie un actor ocupat în anii următori.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Daniel Espinosa, Spider-Man: Homecoming

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells