Interviu cu Bruce Willis

31 Iul 2013
Popularul actor provoacă prăpăd în Red 2, de vineri pe ecrane

Bruce Willis revine de vineri pe ecrane în Greu de pensionat 2, în care dovedeşte, alături de colegii săi trecuţi de prima tinereţe, că vârsta nu te împiedică să provoci prăpăd pe ecran. Iată în interviul de mai jos ce a însemnat pentru Willis revenirea la rolul lui Bruce.

Cum a evoluat personajul lui Bruce de la prima până la a doua parte?
În Greu de pensionat 2 voi sărută două femei, ceea ce nu prea am mai făcut în ultimele mele filme. Acum pup fete. Personajul meu este cam atipic. Îmi place genul ăsta de personaje, care nu ştiu niciodată ce se întâmplă în jurul lor şi sunt mereu în urmă cu informaţia. Încerc întotdeauna să mă distrez la muncă şi uneori mai fac glume. Despre asta e vorba. Distracţia bate munca. Nu iau totul atât de în serios.

Spune-ne cum a fost scena în care eşti pălmuit de Mary Louise Parker? Cu John Malkovich cum ai jucat?
Mi-a plăcut scena aia. Am făcut ceva ce rareori apuc să fac, adică să am faţa aia ameţită, abia trezit din inconştienţă. Asta chiar nu prea apuc să fac în filme. Unii regizori sunt foarte stricţi în respectarea scenariului. Greu de pensionat 2 nu a fost aşa. Ne-am distrat mult la filmări. Mary Louise mi-a arătat că are putere în scena aia. John Malkovich mă face să râd mereu. De multe ori trebuie să repetăm scenele pentru că râdem prea mult. Pe tot parcursul filmului mi-a dat sfaturi romantice, ceea ce m-a amuzat. Tipul e foarte imprevizibil. Nu ştii niciodată cu ce te va surprinde în continuare.

Ai jucat personaje din cele mai diverse. Ce tip de personaj îţi place cel mai mult?
Am avut norocul să primesc propuneri de roluri în toate genurile de filme. Unele includ bătăi, altele focuri de armă, iar în câteva am ocazia să sărut mai multe fete. Cât de des poţi săruta la muncă mai multe fete într-o zi? La toate încerc să mă distrez.

În acest punct al carierei, îţi mai faci probleme de cum trebuie să tragi cu arma?
Siguranţa este cea mai importantă. Mă gândesc întotdeauna să am grijă să nu trag din greşeală în vreun coleg sau să mă rănesc singur. Se întâmplă uneori să mai lucrez şi cu copii şi bineînţeles că nu îmi doresc să fie răniţi. Am patru fiice, iar “siguranţa” este principalul meu atribut în preajma casei.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult la Greu de pensionat 2?
M-am distrat venind la muncă. Eram curios în primele zile să aflu cu cine voi mai juca. M-am bucurat să descopăr că Anthony Hopkins a acceptat să facă parte din distribuţie. Nu mi-am făcut griji niciodată pentru prestaţia mea, pentru că totul era minunat de fiecare dată când ne vedeam pe platourile de filmare. La prima parte am avut mai multe emoţii deoarece nu ştiam cum se va combina acţiunea cu romantismul... dar totul a ieşit bine.

Tu, John Travolta, Tom Cruise şi James Gandolfini aţi crescut în New Jersey. Crezi că există o tipologie a actorului format aici?
Mă mir că există atâţia actori proveniţi din New Jersey. Ne e genul de oraş care să producă actori celebri. Dacă tot ai amintit, îmi lipseşte James Gandolfini. Era un om extraordinar. Moartea sa îmi aminteşte de cât de scurtă este viaţa. De aceea, oameni buni, trebuie să o trăim din plin, trebuie să o trăim frumos, să mâncăm sănătos, să râdem şi să nu rănim alţi oameni.

Cum te-a primit soţia acasă după ce ai sărutat-o pe Catherine Zeta-Jones la filmări?
Trăiesc într-o casă plină cu femei, sunt mereu înconjurat de femeile din familie, aşa că aproape niciodată nu am câştig de cauză. Din acest motiv chiar încerc să nu deschid vreo discuţie [Râde]. Nu se supără nimeni dacă trebuie să sărut vreo fată în film… atâta timp cât scrie în scenariu. Soţia mea este foarte înţelegătoare.

Exploreaza subiecte similare:

Bruce Willis, Red 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 31 iulie 2013 10:23
super actor,super barbat,super talent...il iubesc!!!
iantoc pe 31 iulie 2013 12:47
acelasi gand l-am avut si eu
Alex4Fun90 pe 31 iulie 2013 17:00
+1 fara iubit :))
alex_28 pe 31 iulie 2013 14:15
pur si simplu un om minunat nu l-am vazut niciodata luat de val cel putin in mediu public..si bineinteles e si un actor minunat
vladimir84 pe 31 iulie 2013 23:05
Mare om mare caracter.
alex_il_fenomeno pe 9 august 2013 16:24
Un actor genial. De abia astept sa ii urmaresc prestatia din Red2.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells