„Înapoi acasă”, o poveste hipnotică și plină de emoție, pe canalul Cinemax

de Cinemagia în 26 Nov 2016
Se difuzează în premieră luni, 28 noiembrie, de la ora 19.10 și în reluare conform programului

Cinemax difuzează în premieră Louder Than Bombs/Înapoi acasă, luni, 28 noiembrie, filmul regizorului Joachim Trier (Oslo, 31 august). Emoționantul film se reia zilele următoare pe post, conform programului. Cu o inegalabilă finețe de a expune cele mai interesante detalii ale naturii umane, regizorul Joachim Trier construiește o poveste hipnotică și plină de emoție.

Louder than Bombs/Înapoi acasă este câştigătorul premiului Cel mai bun film la Festivalul de Film de la Stockholm şi a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2015.

Jesse Eisenberg (The Social Network, Batman V Superman: Dawn of Justice) este protagonistul, alături de Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan, Rachel Brosnahan,într-o poveste psihologică plină de suspans.

Prin fragmente neliniare de amintiri comune se dezvăluie treptat o luptă pentru regăsirea de sine

Pregătirile pentru expozița în memoria celebrei fotografe Isabelle Reed (Isabelle Huppert), la trei ani după moartea sa neașteptată, îi aduce din nou împreună pe soțul și cei doi copii ai săi. Gene Reed (Gabriel Byrne) încearcă cu disperare să reconstruiască relația cu cei doi băieți ai săi: Jonah (Jesse Eisenberg) și Conard (Devin Druid), dar amintirile diferite pe care fiecare le are despre Isabelle nu fac altceva decât să facă această relație și mai dificilă.

Sub același acoperiș Gene, Jonah și Conard se confruntă pe rând cu simbolul de soție și mamă a femeii pe care o iubesc și pe care realizează că nu au cunoscut-o niciodată cu adevărat. Familia reprezintă dragoste necondiționată, familia reprezintă toleranță și încredere. Dar cât de multe sacrificii, frustrări și dezamăgiri se ascund în spatele acestor sentimente frumoase?

Vezi programul complet la Cinemax

Exploreaza subiecte similare:

Louder Than Bombs, tv:cinemax 2016

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells