În România, Star Wars: Trezirea Forţei, detronat la box office de Point Break, în perioada 1 - 3 ianuarie

de Gloria Sauciuc în 5 Ian 2016
Cascadorii extreme, adrenalină, peisaje de vis în filmul cu sporturi extreme

În primul weekend al lui 2016, respectiv perioada 28 decembrie - 3 ianuarie, filmul La limita extremă/Point Break a urcat pe primul loc în box office-ul românesc, detronând, astfel, Star Wars: Trezirea Forţei, care a dominat timp de doar două săptămâni clasamentul autohton. 67.399 spectatori români au mers la cinema ca să vadă filmul cu sporturi extreme, încasările rezultate fiind de 1.502.326 lei. Cinemagia a văzut filmul și scria la data vizionării că Point Break îți taie respirația. Star Wars a făcut în aceeași perioadă, 28 decembrie - 3 ianuarie, 51.137 de spectatori în țara noastră.

Scene de acțiune realizate de către atleți de meserie și de către elita în domeniile surfing pe valuri uriaşe, zbor cu wingsuit-ul, coborâri cu placa pe versanţi abrupţi, căţărări fără coardă şi motociclism de viteză...

Cât privește numărul cumulat de spectatori, Star Wars a adus în cinematografe nu mai puțin de 485.225 de români, în trei săptămâni de rulare pe marile noastre ecrane, apropiindu-se vertiginos de performanța celui mai popular film din 2015, Fast and Furious 7, care - în 19 săptămâni - a adunat 651.206 de spectatori în țara noastră.

Iată care este sinopsisul oficial al filmului, transmis de către RoImage 2000, distribuitorul în România al producţiei: la limita extremă este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru  dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

La limita extremă are unele din cele mai temerare scene de sport extrem văzute vreodată în vreun film de ficțiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din surfing. Filmul este completat cu cele mai îndrăznețe scene de atletism pe care le-am văzut vreodată într-un film. Aceste scene de acțiune sunt realizate de către atleți de meserie și de către elita în domeniile surfing pe valuri uriaşe, zbor cu wingsuit-ul, coborâri cu placa pe versanţi abrupţi, căţărări fără coardă şi motociclism de viteză.

Cascadoriile excepționale sunt realizate de unii dintre cei mai faimoși practicanți de sporturi extreme, precum surferii Laird Hamilton, Sebastian Zietz, Makua Rothman, Billy Kemper, Brian Keaulana, AhanuTson-dru, Ian Walsh, Laurie Towner, Dylan Longbottom, Albee Layer, Bruce Irons, Tikanui Smith și TuhitiHumani, snowboarderii Xavier De Le Rue, Louis Vito, Christian Haller, Lucas DeBari și Ralph Backstrom, skaterii Bob Burnquist și Eric Koston, motocicliștii Riley Harper și Oakley Lehman, piloții de zbor planat cu costume speciale Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez și Mike Swanson, consultantul Jeb Corliss, precum și alpinistul Chris Sharma, printre alții.

În film vom vedea, spune distribuitorul filmului, apariții cameo cu DJ-ii Steve Aoki, Seth Troxler și The Art Department, precum și cu prezentatorul TV Sal Masekela.

Exploreaza subiecte similare:

Point Break

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 5 ianuarie 2016 13:10
Toate reclamele sau articolele sponsorizate din lume sunt anuntate cu un mare P in intr-un cerc.

Este pacat ca un site de cinema nu face reviewuri reale asa cum se intampla peste tot.

Gloria pe 5 ianuarie 2016 16:02
Acesta nu este un review, aceasta este o stire despre incasarile din Romania ale filmului. Iata box office-ul oficial http://www.cinemagia.ro/boxoffice/romania/
bogyvaly pe 8 ianuarie 2016 09:56
@Gloria: Stiu ca nu este un review. Eu ma sefer la review-ul din care ai citat: "Cinemagia a văzut filmul și scria la data vizionării că Point Break îți taie respirația" Intr-adevar iti taie respiratia de nervi pentru banii cheltuiti. Nu este nici9 o diferenta intre film si o emisiune de pe XSports HD. Macar cei de pe canalul de TV sunt naturali ;)
Manusa pe 5 ianuarie 2016 18:19
Totusi este un site despre filme, iar acest articol este despre box office-ul din Romania, cum sa faca reclama? Daca se pomeneste de un film ceea ce este si normal pe acest site este reclama?
Cred ca Star Wars nu va depasi Fast and Furious 7, sau poate ma insel, vom vedea.

Manusa pe 5 ianuarie 2016 18:19
PS Point Break este un film foarte bun care nu trebuie ratat, mi-a placut foarte mult.
greeny pe 5 ianuarie 2016 18:47
Point Break este.. din ce vad eu scris.. un remake. Originalul este cel cu Keanu Reeves si Patrick Swayze
Ala a fost un film grozav, review - ul facut aici ne vorbeste DOAR despre cascadoriile extraordinare din film.
Asa ca.. pot sa-l laude oricat..... Paeerea mea

makomomo pe 5 ianuarie 2016 22:06
Ma bucur, orice film care detroneaza porcaria de starwars e binevenit si de apreciat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells