Imaginea inițială a lui Steppenwolf din Justice League, retrasă din cauza aspectului terifiant

de Marina Florea în 25 Nov 2020
Forma finală a villainului din Justice League, un eșec al echipei de efecte speciale

Zack Snyder susține că imaginea inițială a lui Steppenwolf a fost criticată de Warner Bros. pentru aspectul terifiant. Așa că înfățișarea inițială a villain-ului din Justice League (2017) a fost retrasă datorită aspectului personajului. Această versiune va putea fi văzută, însă, de publicul american, odată cu lansarea versiunii de montaj a regizorului, în filmul Zack Snyder's Justice League; se va lansa pe platforma de streaming HBO Max, la mijlocul anului viitor, scrie flickeringmyth.com.

„Au fost discuții și numeroase schimburi de idei despre noua formă a personajului și despre cum a luat naștere. Cred că prima idee a fost că e prea înspăimântător și prea ciudat și prea șocant. Mie personal mi s-a părut minunat, și prin faptul că era o amenințare reală, una prezentă, nu doar pentru Justice League, ci pentru întreaga planetă. Cred că arăta minunat”. Rezultatul a fost o versiune foarte slabă a originalului. Cineastul Zack Snyder a renunţat la scaunul regizoral după moartea fiicei lui, astfel încât Joss Whedon a fost angajat pentru a finaliza producţia.

Iată ce scria Cinemagia la data lansării filmului Justice League în cinematografele noastre - „Din păcate acest antagonist are două mari minusuri - pe de o parte, pare că a fost realizat ultimul de către echipa de efecte speciale, când nu au mai rămas fonduri: e neglijent construit; când vorbește ai impresia că deschide gura o păpușă Muppet. Pe de altă parte, Steppenwolf nu se ridică la „înălțimea” unui Doomsday. În mod clar nu e un oponent pe măsura lui Superman. Darkseid probabil este ținut pentru Justice League 2. Filmul are problemele lui (generate în mare parte și din cauza retragerii lui Zack Snyder de la cârma lui Justice League după moartea fiicei sale, și preluarea proiectului de către Joss Whedon, care a refăcut unele scene)”.

Încasările filmului au reflectat criticile publicului şi ale presei – filmul a avut cele mai mici încasări ale unei pelicule din Universul Cinematografic DC (657 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Justice League, Joss Whedon

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells