Iată ce sumă îi oferă Disney lui Johnny Depp pentru revenirea în rolul lui Jack Sparrow

de Gloria Sauciuc în 27 Iun 2022
Johnny Depp primește de la Disney o scrisoare de scuze, împreună cu o ofertă de 301 milioane de dolari pentru revenirea actorului în rolul lui Jack Sparrow

De când Johnny Depp a câștigat procesul de calomnie împotriva lui Amber Heard, el încearcă să își resusciteze cariera. Da, va primi daune de 10,35 milioane de dolari. Totuși, nu de acești bani este interesat, ci de revenirea la ceea ce era înainte de proces. Fanii actorului au cerut în continuu către Disney să își ceară scuze starului din Pirații din Caraibe și acum compania i-a trimis o scrisoare de scuze împreună cu o ofertă de 301 milioane de dolari pentru a se întoarce în rolul lui Jack Sparrow, scrie mashable.com.

Cariera lui Depp a intrat pe o pantă descendentă atunci când Amber Heard l-a acuzat de violență în cuplu, moment în care actorul a încetat să primească oferte de filme. Producții precum Fantastic Beast 3 și Pirates of the Caribbean au încetat să îl mai distribuie. Totuși, situația s-a schimbat radical și apar știri că Depp a fost solicitat să revină în seria Pirații pentru 301 milioane de dolari după câștigarea procesului.

Depp a declarat că nu s-ar întoarce la Pirații din Caraibe nici dacă Disney i-ar plăti 300 de milioane de dolari...

Disney și-a cerut scuze în fața lui Depp și i-a oferit 301 milioane de dolari pentru rolul lui Jack Sparrow în Pirații din Caraibe. Totuși, nu e confirmat dacă actorul se va întoarce, știindu-se doar că a primit o scrisoare de scuze și un cadou, dar necunoscându-se reacția lui.

În timpul procesului de calomnie, Depp a declarat că nu s-ar întoarce la Pirații nici dacă Disney i-ar plăti 300 de milioane de dolari... Și, totuși, fanii doresc să-l vadă din nou în rolul lui Jack Sparrow în următorul film Pirații din Caraibe.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Serban9807 pe 28 iunie 2022 01:13
Fake news. Toata stirea e inventata. Nici nu inteleg ce v-a trecut prin cap sa copiati o stire falsa de pe un site random. Hai ca ma duc si eu sa scriu ca se face un film cu Avengers vs Justice League vs Star Wars vs Familia Flintsone. Poate copiati si povestea asta.
CosminAgafitei pe 1 iulie 2022 23:22
Sa nu crezi ca lucreaza niste genii la cinemagia :)) O minima decenta ar trebui sa aiba si sa nu preia stiri de pe mashable. Daca esti pasionat de acest domeniu, nu iti iei informatiile de acolo. Felicitari @Gloria Sauciuc. Ai contribuit cu nimic :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells