Iată ce a dorit Tommy Wiseau să spună pe scena Globurilor de Aur când a fost oprit de James Franco

de Cristina Grigore în 10 Ian 2018
Mesajul său urma să fie unul succint și pacifist

Era cât pe ce să îşi asigure „cele cinci minute de faimă” pe scena unui eveniment major de la Hollywood, însă a fost oprit de braţul celui care a primit un Glob de Aur pentru că l-a adus pe marele ecran. James Franco nu l-a lăsat pe Tommy Wiseau – realizatorul lui The Room, numit „cel mai prost film făcut vreodată”, a cărui poveste este exploatată în The Disaster Artist – să ajungă la microfon.

Ce dorea să spună Wiseau, un outsider al industriei cinematografice, ajuns în sfârşit să se bucure de atenţia elitei din Cetatea Filmului, au aflat cei de la publicaţia Rolling Stone, care l-au interpelat pe acesta după ceremonia de duminică seară. Mesajul lui, se pare, urma să fie extrem de succint şi pacifist: „Am vrut să spun doar că dacă oamenii s-ar iubi mai mult, lumea ar fi un loc mai bun. Mergeţi să vedeţi The Room, simţiţi-vă bine şi bucuraţi-vă de viaţă. Visul American este viu şi adevărat”.

Refuzul lui Franco de a-l lăsa să vorbească pe Wiseau nu a fost bine primit în mediul online. Cei de la Vulture.com au analizat însă ce ar fi trebuit să facă sau nu Franco în această privinţă, iar concluzia a fost că actorul ar fi fost ferit de toate comentariile dacă nu-l invita – pe scenă şi chiar la eveniment - pe regizorul filmului original (şi imposibil de vizionat), The Room.

În plus, Wiseau nu are deloc o bună reputaţie la Hollywood (este considerat misogin, printre altele), aşa că Franco s-a temut că vorbele sale nu vor da bine într-o seară marcată de o mişcare pro-feminină. În plus, susţine site-ul, Franco nu îi datorează nimic lui Wiseau, însă acesta, dornic de expunere, îi datorează toate clipele sale de faimă de acum celui care a adus într-o formă agreabilă povestea dezastruosului (devenit cult tocmai prin punctele sale negative) său film

Exploreaza subiecte similare:

James Franco, Tommy Wiseau, The Disaster Artist, The Room

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
woodstar pe 10 ianuarie 2018 13:02
The Room, imposibil de vizionat? Cred ca glumesti. Nu degeaba dupa 15 ani de la aparitie inca este difuzat in cinematografe. Nu degeaba se redeschide in toate cinematografele din toata America. Nu l-as numi imposibil de vizionat cand majoritatea cinematografelor deja sunt sold-out si sunt nevoite sa se mute in sali mai mari.
camaleonii pe 10 ianuarie 2018 16:05
aaa? unde se redeschide in toate cinematografele din SUA? si unde vezi tu sold-out-uri pentru The Room? cert e ca filmul a incasat in 2003 - 1.800 de dolari. wow ce suma!
woodstar pe 10 ianuarie 2018 16:18
Si uite si pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=hEUj5Lbb9BY. Filmul se deschide in 500 de cinematografe din America astazi, 10 ianuarie.
Gloria pe 10 ianuarie 2018 13:24
Are, totusi, 3,6 rating pe imdb...
woodstar pe 10 ianuarie 2018 16:07
Cine spune ca un film prost nu este distractiv? The Room e exemplul perfect. Recunosc, e unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata, dar mereu cand il vad ma face sa rad iar cel mai bine se savureaza cu prietenii. Sunt filme care au castigat Best Picture la Oscaruri si nu mai sunt vorbite in ziua de azi, The Room inca este vorbit, chiar mai mult decat a fost vreodata, mai ales datorita lui The Disaster Artist. Filmele sunt subiective, oricum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells