Furious 7, lansare record pentru franciză

de Cristina Grigore în 6 Apr 2015
Filmul a obţinut 143,6 milioane de dolari la box office-ul american

Ultima parte a seriei Fast and Furious a luat cu asalt office-ul american şi s-a clasat pe direct locul întâi al clasamentului. Încasările obținute de Furiuos 7 au fost aproape de estimările producătorilor și au ajuns la 143,6 milioane de dolari, scrie BoxOfficeMojo.com.

Internaţional, sequel-ul regizat de James Wan a înregistrat un total al încasărilor de 240,4 milioane de dolari. Este cea mai bună lansare a francizei şi al doilea film cu încasări record dintre cele lansate înainte de Paști.

Home, campionul la box office din week-end-ul trecut, a coborât pe locul doi, cu 27,4 milioane de dolari încasări, iar Get Hard  pe trei, cu încasări de 12,9 milioane. Cinderella (10,2 milioane) și Insurgent (10 milioane de dolari) completează topul cinci al topului celor mai bune încasări, în vreme ce Woman in Gold, drama cu Helen Mirren și Ryan Reynolds, debutează pe locul șapte în top, cu numai 2 milioane de dolari încasări.

 

Exploreaza subiecte similare:

Fast and Furious 7, Home, Get Hard, Cinderella, Insurgent, Woman in Gold

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 aprilie 2015 10:56
Da, 350 de milioane de dolari intr-un singur weekend.... si inca nu s-a lansat in China, unde oamenii adora filme din astea superficiale :P :)). Sigur depaseste miliardul, incep sa ma gandesc ca o sa rivalizeze cu Avengers si Star Wars pt topul 2015.
AlineziaBumfi pe 6 aprilie 2015 12:01
Ro Image vă mulțumește vouă, fanilor care au făcut posibil acest imens succes!
Al șaptelea capitol din franciza FAST AND FURIOUS a spulberat fără loc de întoarcere box-office-ul românesc!
RECORD ABSOLUT LA ÎNCASĂRI ÎN ROMÂNIA: 196.210 SPECTATORI / 3.648. 243 lei în weekendul de lansare!
O ULTIMĂ CURSĂ pentru Paul Walker, un omagiu care a impresionat o lume întreagă, iar românii au fost și ei alături de familia Fast and Furious.
Cel mai de succes film lansat vreodată în România, indiferent de format – 2D, 3D, IMAX, etc., cel mai de succes film lansat vreodată de Ro Image 2000, distribuitorul care a adus în România toate filmele din franciza FAST AND FURIOUS.

........................................................................................................................................................

Asta scrie pe Facebook-ul Fast and Furious. Wow!

XShadowX pe 6 aprilie 2015 14:24
Este intradevar WOW .... si-a scos deja bugetul :)
myhay25 pe 6 aprilie 2015 21:01
dupa asa incasari, in curand vom auzi de fast and furios 8
FeaR pe 6 aprilie 2015 21:16
Deja se vorbeste de FF 8 cu Paul facut pe calculator. Filmarile vor fi facute cu fratele lui Paul dar pe calculator fata ii va fi schimbata cu cea a lui Paul. Cel putin asa scria pe un site, nu stiu daca e sau nu adevarat. Oricum, mi-se pare ca un FF 8 nu isi mai are rostul, nu cred ca e prea ok sa lungesti o serie asa la infinit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells