Filmul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Îl urmărește în fiecare an de Crăciun, împreună cu nepoții

de Georgiana Dorobanțu în 10 Aug 2020
Un actor englez a dezvăluit că Regina Elisabeta a Marii Britanii are un film favorit pe care îl vede în fiecare an de Crăciun împreună cu nepoții.

Potrivit actorului britanic Brian Blessed, Regina nu ratează nicio ocazie de a vedea filmul său favorit. Actorul susține că filmul său din 1980, Flash Gordon, este preferatul Reginei. Blessed mai spune că Regina l-a rugat chiar să spună o replică celebră din film în timpul unei întâlniri pe care au avut-o. Actorul a făcut dezvăluirile cu ocazia aniversării a 40 de ani de la lansarea peliculei.

„Este filmul favorit al Reginei. Îl vede în fiecare an de Crăciun, împreună cu nepoții”, a declarat Brian Blessed.

În timpul unui interviu pentru Yahoo Movies UK, acesta a spus că Elisabeta a II-a este una dintre numeroasele persoane care l-au rugat să repete o replică celebră din film.

„Oriunde mă duc, toată lumea vrea să spun Gordon’s alive!”, a declarat actorul britanic.

„Brutarul, măcelarul, lumânărarul, Regina, prim-ministrul, toți vor să spun 'Gordon's alive!'. Este filmul lor favorit”, a adăugat acesta.

Flash Gordon este un thriller SF de comedie americano-britanic regizat de Mike Hodges și bazat pe benzile desenate create de Alex Raymond. În rolurile principale joacă actorii Sam J. Jones, Melody Anderson și Ornella Muti. Brian Blessed interpretează rolul prințului Vultan.

Blessed a primit în anul 2016 Ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse artei și carității, fiindu-i înmânat de Regina Elisabeta.

Exploreaza subiecte similare:

Brian Blessed, Flash Gordon, Sam J. Jones, Melody Anderson, Ornella Muti

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 12 august 2020 12:52
Ce gusturi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells