Filme şi seriale la TV: între 3 şi 9 noiembrie

de Gloria Sauciuc în 3 Nov 2014
Suntem încă sub influenţa Halloween-ului, aşa că cel puţin două filme din recomandările pentru această săptămână sunt cu vampiri, sânge şi victime ale crudelor creaturi

Film horror „Vampiri”

luni, 22.00, ProCinema

Atmosfera de Halloween sigur îşi va mai face simţită prezenţa şi după noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, aşa că recomandăm acest film cu vampiri, de preferat telespectatorilor peste 15 ani. În regia celebrului John Carpenter, povestea este a lui Jack Crow, şeful unei echipe de vânători de vampiri.

Aceştia distrug un cuib de creaturi ale nopţii în Mexic, dar şeful vampirilor, Valek, îi masacrează echipa şi Crow porneşte în urmărirea sa. Valek, un vampir salbatic în vârstă de 600 de ani, este pe cale să descopere, după o îndelungă căutare, Crucea Berzierilor, un obiect de cult necesar pentru un ritual care le-ar da vampirilor puterea de a merge în timpul zilei. Lupta finală va culmina cu o confruntare între credinţă şi nemurire.

Serial „Împărăteasa Ki”

marţi, 19.00, Euforia Lifestyle

Aclamatul serial istoric prezintă povestea frumoasei Ki Seung-nyang (Jeon Hae-rim), o tânără născută în sclavie care, împotriva restricțiilor timpului, urcă pe scara socială prin căsătoria cu Împăratul Huizong, devenind astfel împărăteasa dinastiei Yuan. Acțiunea aduce în prim plan atât iubirile tinerei, cât și ambițiile ei politice.

Film horror „Însetaţi de sânge”/„Vampire Bats

miercuri, 24 septembrie, 22.00, ProCinema

Din nou un film cu vampiri, tot din dorinţa celebrării Halloween-ului. Proaspăt licentiati, Jason, Aaron şi Eden participă în localitatea lor natală Mercier la o petrecere în pădure, în apropierea unui cimitir. Băuţi şi drogaţi, cei trei nu realizează când sunt atacaţi de vampiri şi când Jason este ucis de muşcătura unuia dintre animale. Aaron şi Eden sunt arestaţi, fiind consideraţi principalii suspecţi pentru moartea prietenului lor, dar în ajutor le sare profesoara lor de biologie, care identifică adevărata cauză a decesului băiatului. Când aceasta începe să investigheze cazul, constată că au de-a face cu specii mutante de vampiri, al căror cod genetic a fost modificat din cauza apei toxice din râul din apropiere. În timp ce poliţia se ocupă de prinderea şi eliminarea liliecilor ucigaşi, profesoara va încerca să scoată la iveală corupţia din oraş.

ComedieBrain Donors

joi, 23.55, HBO Comedy

John Turturro este actorul principal al acestei comedii spumoase, interpretând aici un avocat fără scrupule care, în compania a doi prieteni ciudaţi vrea să salveze de la faliment o trupă de balet.

Serial de animaţie Wolverine & the X-Men (2008)

vineri, ora 20, C8 (în grila UPC)

După o explozie în şcoală, X-men pleacă fiecare pe drumul lui. Însă trebuie să se unească din nou, sub conducerea lui Wolverine pentur a împiedica un război pe cale să se producă, dar şi ca să facă faţă problemelor prezente.

Film de aventuri: „Labirintul”/Labyrinth

sâmbătă, 10.10, TVR 1

Iat-o pe frumoasa Jennifer Connelly în primul ei film mai important, aflată la vârsta adolescenţei. Îl are coleg de platou pe David Bowie. În absenţa părinţilor, Sarah trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic. Cum băieţelul nu se opreşte din plâns, Sarah îşi doreşte ca spiriduşii să vină să-l ia şi s-o scape de el. Dar, când Regele Spiriduşilor răpeşte copilul şi-l duce la castelul său din mijlocul unui labirint, Sarah nu pregetă să pornească într-o călătorie plină de peripeţii pentru a-l salva.

Thriller „Ultima iarnă

duminică, 00.10, TVR 1

O echipă de profesionişti ai unei companii petroliere este trimisă în Alaska de Nord pentru a pune bazele unei staţii de forare despre care se ştie că va altera ireversibil mediul. După ce unul dintre membrii grupului este găsit mort, dezorientarea şi teama pun stăpânire pe ceilalţi, făcându-i prizonierii bazei. Ron Perlman şi Connie Britton sunt protagoniştii producţiei.

Exploreaza subiecte similare:

Empress Ki, Vampires, Vampire Bats, Brain Donors, Wolverine & the X-Men, Labyrinth, The Last Winter

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells