Filmările la noul The Crow vor începe în ianuarie

de Cristina Grigore în 7 Sep 2016
Jason Momoa se pregăteşte de Eric Draven după Aquaman

A trecut multă vreme de la prima ştire legată de producţia lui The Crow. Amânările succesive, datorate diverselor obstacole legate de producţie, regizori şi actorul principal, sunt acum istorie, căci pelicula va începe filmările în luna ianuarie, potrivit unor apropiaţi ai echipei de realizatori, scrie TheWrap.com.

Filmul va fi o nouă adaptare a benzilor desenate ale lui James O’Barr, ce au dobândit statutul de cult clasic. Nu se ştie însă cum va aborda regizorul Colin Hardy povestea şi cât de mult se va apropia de celebra ecranizare din 1994, în care Bradon Lee a jucat sub indicaţiile lui Alex Proyas. În centrul acţiunii se află Eric Draven, victima unei crime, care revine din morţi şi este ajutat de un misterios corb să-şi răzbune moartea, alături de cea a logodnicei sale.

Protagonistul noului The Crow este Jason Momoa, care-şi  va intra în rol imediat după ce încheie filmările la Justice League, unde îl interpretează pe Aquaman. După ce a avut o scurtă apariţie şi în Batman V Superman: Dawn of Justice, Momoa îl va juca pe Aquaman într-un film de sine stătător ce se va lansa în 2018.

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 septembrie 2016 13:20
Singurul film de succes din aceasta ”serie” va rămâne cel original cu Brandon Lee, parerea mea. Restul sunt si vor rămâne ”de umplutură”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells