El este Green Goblin în The Amazing Spider-Man 2

de Cristina Grigore în 28 Feb 2013
Actorul din The Bourne Identity este încă o prezență notabilă în distribuția deja ticsită de staruri a filmului

Filmările lui The Amazing Spider-Man se desfășoară zilele acestea în New York, însă regizorul filmului, Mark Webb încă nu a finalizat distribuția. Unul dintre rolurile majore din film a fost atribuit ieri actorului Chris Cooper – ți-l amintești probabil cel mai bine din The Bourne Identity, unde a jucat rolul lui Alexander Conklin, capul operațiunii CIA Treadstone. Potrivit The Hollywood Reporter, el va intra în pielea lui Norman Osborn, viitorul Green Goblin.

Compania Oscorp este unul din punctele centrale ale acțiunii în primul film, astfel că introducerea în sequel a personajului este una cât se poate de justificată, mai ales că în film va apărea și Harry Osborn, fiul lui Norman, rol ce i-a fost oferit lui Dane DeHaan (Chronicle).

Cooper se alătură astfel unei distribuții din care nu lipsesc nicidecum villainii – Jamie Foxx este Electro și Paul Giamatti este Rhino. Cum detaliile despre scenariul  filmului sunt sumare la această dată, nu este clar dacă vom asista efectiv la transformarea lui Norman în Green Goblin sau dacă apariția lui va fi doar una care să introducă personajul în poveste.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2, Chris Cooper, The Bourne Identity, Dane DeHaan, Jamie Foxx, Paul Giamatti, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 28 februarie 2013 09:27
are fata de green goblin
catasmile17 pe 28 februarie 2013 10:09
este un actor foarte bun! De urmarit.
cristi23 pe 28 februarie 2013 11:28
.....oau........sincer speram sa apara iar green goblin in noua franciza......chiar ma intrebam cine va fi noul interpret.....nu stiu ce sa zic...are filme bune acest cooper....oare va fi bun?? mai bun decat willem dafoe??....mi s-a parut grozav cum a jucat dafoe in spiderman rolul de green goblin......ma intreb daca acest nou actor va reusi acelasi lucru.........sper ca da
legolas05 pe 28 februarie 2013 13:29
Bun,abia astept filmul
cosmin742000 pe 28 februarie 2013 13:39
Are fata de macrame goblinul asta
Ovidiu239 pe 28 februarie 2013 16:49
Am intrat aici special sa aflu parerea lui Cosmin:))
cosmin742000 pe 28 februarie 2013 22:37
:))
MikkaelWolfganger pe 28 februarie 2013 15:15
Suna...nu stiu ce sa zic.Daca tot au facut un reboot aproape identic cu seria de acum 10 ani, puteau sa il ia si pe Daniel Defoe, nu cred ca se mai supara nimeni.Eu chiar vreau sa il vad pe Giamatti in rol de Rhino...nu stiu ce ziceti voi, dar eu chiar nu mi-l imaginez pe blandul Giamatti pe post de rinocer metalic.
Nimicdinceparafi pe 28 februarie 2013 15:39
Ai dreptate cu Giamatti,e greu sa fii luat in serios in rol de negativ cand esti un rotofei scund cu o fatza simpatica.Aparitia lui in Shoot 'Em Up ca villain a fost amuzanta.Daniel sau Willem?
MikkaelWolfganger pe 28 februarie 2013 17:26
Scuze...eram cu minte la altceva:))...Ai dreptate mi se mai intampla si mie, nu des, dar mi se intampla.Mersi de corectura.
KarGo pe 28 februarie 2013 15:50
Chiar are fata de Green Goblin dar nu cred ca o sa fie mai bun decat Wiliem Defoe ce nu ma linisteste la franciza asta este ca Paul Giamatti este Ryhno
SANDA45 pe 28 februarie 2013 15:59
chri e un actor excelent.
SANDA45 pe 1 martie 2013 20:00
chris**
Iulian. pe 28 februarie 2013 22:46
Cooper mi-a placut in "Remember me",exploziv la rastimpuri,portretiza un personaj macinat,e cu dus si-ntors aparitia lui drept Goblin avand in vedere ce a realizat Willem Defoe,insa cred sa aiba potential.
wildinthecountry pe 1 martie 2013 07:50
Chris cooper e excelent
alex_il_fenomeno pe 16 martie 2013 16:34
Este o mare responsabilitate pe umerii sai... sper sa faca fata cu brio.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells